Nødprocedurer tjekliste

01/29/2011 by admin

Nødprocedurer tjekliste

En nødsituation kan opstå når som helst, i noget som helst. For at beskytte sikkerheden for dig selv og du kære, det er vigtigt at være forberedt. En tjekliste over udstyr og procedurer kan hjælpe med at forberede til nødsituationer.

Hjem nødforsyninger

Røg og kulilte detektorer er to væsentlige elementer hvert hjem bør have. Du skal have mindst én ildslukker inde i hjemmet og et andet, hvis du har en garage. En førstehjælpskasse er et must, sammen med stearinlys og lommelygter i tilfælde af en strømafbrydelse. En batteridrevet radio er også afgørende for at lytte til akut udsendelser, når strømmen går ud. Lagre mindst en to-dages levering af ikke-fordærvelige fødevarer og mindst fem one-gallon kander vand.

Hjem nødprocedurer

Børnesikkert dit hjem, hvis du har små børn. Sørg for at de ikke får giftige væsker eller faste stoffer. Lav en liste over akut telefonnumre, herunder brand, politi og skadestuen. Programmere disse numre i telefonen og lære dine børn at tilkalde hjælp. Ved, hvor det nærmeste hospital og har en evakuering planlægge i tilfælde af en nødsituation. Hvis du bor i et højhus, vide, hvor nødudgangene befinder.

På kontoret eller arbejdsplads

Vide hvor ild udgange og deltage i enhver brandøvelse. Gør dig bekendt med evakueringsprocedurer. Som i hjemmet, holde en liste over akut telefonnumre handy.

I bilen

Kontroller, at du bære en førstehjælp kit, tæppe, lommelygte og flaske vand. Altid tjekke din reservehjul til at se, om det er korrekt oppumpet. Nødblus eller udrykningsblink kan hjælpe med at forhindre ulykker under vejene nødsituationer om natten. En mobiltelefon kan blive den enkelt vigtigste element at have i din bil, hvis du har brug at tilkalde hjælp. Bære en telefon oplader adapter, i tilfælde af celle batteri løber ned.

Rejser

Når du rejser i udlandet, altid bære rejsechecks i stedet for kontanter. Hvis tabt eller stjålet, kan de blive erstattet. Hvis du bære penge, aldrig bære det i din pung eller taske-brug en penge bælte i stedet. Når du bor på et hotel, altid gemme smykker i pengeskabet, når du forlader dit værelse. Hvis du har en medicinsk tilstand, bør du bære en medicinsk id armbånd eller kort for at advare medicinsk personale af din tilstand, hvis nødvendigt. Vide, hvordan og hvor at kontakte dit lands konsulat, hvis nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com