Naturlig medicin til at sænke triglycerider

05/13/2011 by admin

Triglycerider er fedtsyrer, der findes i blodet af alle mennesker; dog når niveauer af triglycerider kan medføre alvorlige sundhedsmæssige komplikationer, som bidrager til hjertesygdomme. Kost og motion er to af de mest effektive behandlinger til at sænke triglycerider, men naturlig medicin og urter er også effektive retsmidler.

Niacin

Niacin, også kaldet vitamin B5, er blevet rapporteret til at sænke triglycerider og øge HDL eller "god" kolesterol. Niacin er fundet i fødevarer som mejeriprodukter, magert kød, fjerkræ, fisk, nødder og æg, og i tillæg form.

Omega-3 fedtsyrer

En række kliniske undersøgelser har bekræftet, at Omega-3 fedtsyrer lavere triglyceridniveauer, herunder en 2006 undersøgelse af HIV-inficerede patienter. De findes i høje koncentrationer i fisk samt hør, græskar frø, valnødder, grønne bladgrøntsager, og kosttilskud.

Hvidløg

En undersøgelse udført på Guelph Universitet i Ontario, Canada, afslørede, at hvidløg er en anden effektiv naturlige midler til at sænke triglycerider, især når den kombineres med fiskeolier. Hvidløg kan føjes til mange opskrifter og er populær i asiatisk og italiensk madlavning, men kan også træffes i supplement form for dem, der ikke kan lide sin skarp smag.

Kanel

I en undersøgelse foretaget for at lære af kanel indvirkning på blodsukkeret ved Beltsville Human Nutrition Research Center, blev det observeret, at kanel også sænket triglyceridniveauer, hvilket er blevet forstærket af anden forskning.

Overvejelser

Mennesker, der har været diagnosticeret med høje triglycerider bør konsultere deres læge om naturlige behandlinger, især før du begynder at bruge enhver kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com