Naturlige neglebidende helbredelsesmetoder

06/09/2011 by admin

Naturlige neglebidende helbredelsesmetoder

Fingernegl bidende er en dårlig vane, der kan være anlagt den ved stress, angst eller kedsomhed. Det er en særligt vanskelig vane at bryde, fordi det ofte sker ubevidst. Men søm bidende kan forårsage smerte eller infektioner, ødelægge tandemaljen og give et dårligt indtryk på jobsamtaler og datoer. Hvis du ønsker at have smukke, sunde negle, er der mange naturlige helbredelsesmetoder for søm bidende.

Intens smag

Sætte en krydret mad ingrediens som cayenne peber eller hot sauce under dine negle. Krydret overraskelse vil henlede Deres opmærksomhed på vanen og gøre det meget ubehagelige at bide dine negle. Andre forskellige smagsvarianter som citronsaft eller sæbe er også effektiv.

Få en Manicure

Nymalede negle kan fungere som en visuel påmindelse om ikke at bide dine negle, og neglelak smager ikke meget godt. Akrylnegle er også en meget ubehagelig smag og form en fysisk barriere til at forhindre dig i at bide dine negle.

Bære handsker

Handsker fungere som en barriere mellem dine negle og din mund. Dette kan ikke være en meget praktisk løsning i varmt vejr eller på arbejde, men det kan være meget nyttigt, mens ridning i bilen eller sidder derhjemme. Da det er nødvendigt at fjerne handsker før bide dine negle, vil det give dig tid til at tænke over det og gøre en bevidst beslutning.

Substitution

Hvis du savner at have noget at tygge på, kan du prøve at erstatte dine negle med noget andet du nyde. Hold en stash af møntanstalter, gummi, slik, solsikkekerner eller baby gulerødder på side at gnaske når som helst du har lyst til at bide dine negle.

Distraktion

Holder hænderne optaget er en anden god måde at forhindre søm bidende. Du kan ubevidst begynde at tygge på dine negle mens du ser tv eller sidder i et kedeligt møde. Finde en positiv aktivitet som tegning, hækle, arkivering dine negle eller leger med et armbånd til at holde dig travlt.

Afslapning

Høje niveauer af stress kan gøre dig frustreret, anspændt og mere tilbøjelige til at nerve vaner. Afspændingsteknikker såsom meditation, yoga, hypnose, massage, motion eller lytter til musik kan hjælpe med at forbedre din mentale sundhed. At lære at slappe af er en færdighed, der tager tid og øvelse, så resultaterne ikke bliver umiddelbar, men det vil bidrage til at opbygge din selvkontrol.

Belønninger

Sat sig et mål og Beløn dig selv når du lykkes. Vælge et let mål til at begynde med, gerne bare et par timer uden søm bidende, og støt arbejde op til længere perioder. Mål vil hjælpe med at motivere dig og tjene som positiv forstærkning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com