Urter til at slippe af Gas, oppustethed

10/21/2016 by admin

Oppustethed fra gas er en alt for udbredt problem for mange mennesker. Der er mange grunde en kan lider af gas oppustethed. Disse omfatter stress, overdreven syre i maven, luft bobler fra sluger for meget luft, spise krydret mad og meget mere. En over-the-counter medicin er ikke altid den bedste løsning. I stedet, prøve disse plantestoffer retsmidler for en naturlig fix.

Ingefær

Ingefær har været anvendt i mange år til at hjælpe med forrykket maver og kan hjælpe med at slippe af oppustethed forårsaget af gas. Ingefær er en naturlig urt, der kan træffes i en række forskellige måder, som i en kapsel, tablet, te eller sirup form. For mange, kan drikke ginger ale hjælpe lindre gas og oppustethed.

Bitter

Bitter er en old-school urtemedicin for gas oppustethed. De blev tidligere brugt som medicin, men er nu bruges primært som en alkoholholdig drik. Små mængder af bitter kan hjælpe med at slå sig ned i maven. Tilføje bitter til sodavand for bedste fordøjelse. Da det er alkoholiker, anbefales det ikke til børn.

Pebermynte

Peppermint er en urt, der hjælper med oppustethed fra gas. Pebermynte hjælper lindre mave spasmer, fremmer fordøjelsesvæsker og kan dræbe bakterier. Pebermynte kan også skære ned på den gas, der er produceret i tarmen, som hjælper med oppustethed og luft i maven. Pebermynte kan tages som en te, en mynte eller i kapselform.

Andre urter

Andre urter, der hjælper med gas oppustethed omfatter anis frø, Katteurt, hørfrø, kamille, persille og kommen frø. En anden naturlig urtemedicin er lakrids rod te. Naturlige plantestoffer retsmidler kan købes på internettet eller på din lokale helsekostforretning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com