Udøve aktiviteter for at hjælpe dig med at sove

05/01/2011 by admin

Udøve aktiviteter for at hjælpe dig med at sove

Nogle mennesker kan falde i søvn ved blot at dreje ud lyset og lukke deres øjne. Men hvis du er blandt dem, der har svært ved at falde i søvn eller sove, træne i nogle form kan være svaret for dig. Opsøge de øvelser, der passer til din stil og du kan finde, at falde i søvn er lettere at du troede muligt.

Aerob træning

Aerob træning hjælper kroppen frigive understreger, som kan forstyrre søvn. Engagere sig i en form for aerob motion, såsom at gå, løb eller cykling, for mindst 30 minutter tre gang om ugen for at forbedre din evne til at falde i søvn. Vær sikker på at ende motion mindst tre timer, før du planlægger at gå på Pension, dog. Motion tæt på sengetid har tendens til at være alt for stimulerende og kan forstyrre søvn.

Vejrtrækning motion

Ligge på ryggen i en behagelig stilling med lukkede øjne, og begynder at fokusere på din vejrtrækning. Trække vejret dybt gennem næsen til en optælling af fire som du mentalt visualisere ånde på vej mod din mave. Pung dine læber og udånder langsomt til en optælling af otte. Gentag dyb vejrtrækning motion seks til 10 gange. Gøre dette vejrtrækning motion natlige at tilskynde din krop til at slappe af og falde i søvn naturligt.

Yoga

Praksis af yoga tilbyder blid motion for mange mennesker. Stillingerne involverer langsomme bevægelser, som forsigtigt strækker musklerne. Yoga-stillinger omfatter dyb vejrtrækning, hvilket øger blodcirkulationen til hjernen, at fremme dyb afslapning og søvn. Praktisere yoga arbejdsstillinger, før du går i seng for at tilskynde til en god nats søvn.

Ligge på ryggen i corpse udgør med arme på dine sider, håndfladerne vender opad og fødder lidt fra hinanden. Træk vejret dybt, med lukkede øjne indånding og udånding langsomt. Begynde på din hovedbund og anspændt og slappe af dine muskler fra dit hoved ned til tæerne. Når du har spændte og afslappet alle områder af din krop, ligge stille i din afslappet tilstand. Klare dit sind og fokusere på dit åndedræt så hvis strømme ind og ud dybt og langsomt. Efter flere minutter af denne rolig position, din krop vil give slip på belastninger af dagen og du vil være klar til søvn.

Tai Chi

Tai Chi indebærer en række vejrtrækning, meditation og blid bevægelse sekvenser, der fremmer afslapning. Øvelsesrækken er blid på leddene gør dette et valg for den ældre befolkning eller nogen med ledsmerter. Den langsomme bevidste bevægelser fremme afspænding og reducere søvnløshed. Hvis du er interesseret i at lære Tai Chi, undersøge lokale klasser for at lære sekvensen af bevægelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com