Bowling & Tendinitis

06/21/2011 by admin

Bowling & Tendinitis

Mens der kan være en fælles opfattelse at bowling ikke er en fysisk krævende idræt, er der potentiale for skade. Dette er især tilfældet for skader forårsaget af gentagne bevægelser, især blandt folk, der skål i ligaer på en regelmæssig basis. En af de mest almindelige typer af skader påført amatører og professionelle bowlers er tendinitis af håndleddet, kendt som "bowler's tendinitis."

Identifikation

Personer som har bowler's tendinitis vil i første omgang opleve smerte, når de forsøger at kaste bolden. Typen af smerte og dens sværhedsgrad kan variere afhængigt af tendinitis, at en person har. Nogle bowlers opleve en skarp, jagende smerte, mens andre vil føle en kedelig, dunkende smerte. Hvis tendinitis ikke er behandlet, symptomerne bliver mere alvorlige og mærkes, selv når en person ikke bowling eller engagere sig i en tilsvarende stressende aktivitet.

Årsager

Håndled tendinitis i bowlers kan være forårsaget af en række faktorer. En af de mest almindelige er forkert fit udstyr, især bowlingkugler. Hvis finger hullerne i bowling bolde er for stram eller afstand alt for langt fra hinanden, kan det skabe usædvanlige stress på sener i fingre og håndled. Dårlig mekanik kan også placere unødig belastning på leddene i arm og håndled, potentielt fører til tendinitis.

Behandling

Behandling af bowler's tendinitis generelt indebærer hvile ramte arm og håndled. Isen kan også bidrage til at reducere hævelser i sener. Behandlingen kan omfatte ved hjælp af en skinne eller støbt for at undgå bevægelse og efterfølgende irritation af sener. Svær håndled tendinitis kan også behandles med anti-inflammatoriske lægemidler, såsom cortison indsprøjtninger, mens ekstreme tilfælde kan kræve operation for at fjerne betændt væv omkring sener.

Forebyggelse/løsning

Sørge for at en bowlingkugle er korrekt egnet er det første skridt i at undgå tendinitis. Professionel på den lokale bowlingbane kan hjælpe med at bestemme, hvis hullerne er stor nok og langt nok fra hinanden. Du skal typisk kunne komfortabelt placere din finger tips og tommelfinger ind til bold og har hånden span overfladen uden at strække. Det er også vigtigt ikke at overdrive bowling, hverken i praksis eller spil. Bowlers bør også fokusere på at forbedre deres generelle fysiske fitness siden muskler og led, der er stive og svage kan føre til skader.

Overvejelser

Både ungdom og senior bowlers kan være særligt tilbøjelige til tendinitis. Yngre bowlers er i fare på grund af den ekstra stress placeret på deres udvikling og voksende organer. Ældre bowlers har ofte svagere og mere skrøbelige muskler og led, hvilket efterlader dem modtagelige for skade. For begge grupper, kan reducere hyppigheden af bowling med stretching eller ved hjælp af en lettere bold hjælpe med tendinitis symptomer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com