Fibromer & vægttab

09/14/2010 by admin

Årsagen til fibromer er ikke kendt, men det menes, at en hormonel ubalance kan være den primære faktor i udviklingen af vækster. Kropsfedt bruges af kroppen til at producere østrogen og kan føre til en ubalance mellem progesteron og østrogen i kroppen. Denne ubalance øger sandsynligheden for, at fibromer vil udvikle. Genskabe balance til din hormoner med vægttab er en del af din fibroid behandlingen.

Fedt

Selv om det kan synes, at en fedtfattig kost er den passende metode til at tabe sig og genoprette balancen til din hormoner, er lav-fedt kost ikke den korrekte fremgangsmåde. Nogle fedt er nødvendige i en sund kost og en lav-fedtfattig kost eliminerer ofte alle kilder til fedt.Sørg for, at du medtager sunde kilder til fedt i din kost til at holde kroppen fungerer korrekt og at tabe. Olivenolie og rapsolie bør være en del af din sunde kost. Indeholde omega-3 essentielle fedtsyrer i din kost til at styre din vægt og funktion af kroppen. Din krop har brug for disse sunde fedtstoffer for et velfungerende. Begræns ikke alle fedt fra din kost til at tabe til behandling af dine fibromer.

Fødevarer for at undgå

Mange af de fødevarer, du bør undgå på et vægttab program er også fødevarer, der vil mindske din evne til at tabe. Kost rig på mættet fedt og store mængder af forarbejdede sukker overanstrengelse din lever og begrænse muligheden for at nedbryde hormoner i kroppen. Begræns dit forbrug af rødt kød, alkohol og sukker til at undgå vægtøgning og øge hormonniveauer.Leveren nedbryder østrogen i kroppen og en nedsat leverfunktion på grund af disse fødevarer vil føre til faretruende høje niveauer af østrogen.Undgå disse fødevarer vil også tilskynde til vægttab, som vil medvirke til at sænke østrogen produktion af kroppen. Høje niveauer af østrogen kan være ansvarlig for fibroid udvikling.

Motion

Omfatte motion i din daglige rutine at støtte i vægttab indsats. Alle har brug for mindst 30 minutters motion fem gange om ugen. Vælge aerobe aktiviteter, såsom at gå eller cykle til at brænde fedt og overvægt, som kan forårsage en hormonel ubalance. Start langsomt hvis du har været stillesiddende for et stykke tid. Hvis 30 minutter er for meget for dig i første omgang, bryde op dine træningspas i ti-minutters sessioner. Tilføje et par minutter til din session hver gang du motionerer, og du vil nå 30 minutters mål på ingen tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com