Kan Chlorella hjælpe mig tabe sig?

08/19/2010 by admin

Chlorella er en bestemt type af ferskvand alger. Det har vundet popularitet som en urtemedicin, som kan tilbyde en række fordele, herunder beskyttelse mod kræft, et løft til dit immunforsvar, sænker dit blodtryk og holde dit fordøjelsessystem sund. Mens vægttab ikke særligt en af de første fordele at blive identificeret med Chlorella, er det stadig noget, som mange tror, kan forbedres ved tilskud af Chlorella.

Chlorella og vægttab

En af Chlorellas mindre kapret talenter omfatter vægttab. Tanken om chlorella som en potentiel støtte i vægttab er blevet kastet rundt og grundigt overvejet. Undersøgelse af dette koncept har afsløret, at de vigtigste foreslåede måde Chlorella kan hjælpe med vægttab er via dens udrensning evne. Nogle hævder, at Chlorella støtte i udrensning og velfungerende i fordøjelsessystemet ved at stimulere mave muskelsammentrækning og lindre forstoppelse.

I denne forstand, skal du ikke forvente Chlorella til at spille en ekstremt vigtig faktor i et vægttab program. Heldigvis, det synes ikke at blive markedsført som sådan. I stedet, det er noteret som en potentiel støtte i vægttab, der sker via naturlige fjernelse af toksiner og afbalancering af fordøjelsessystemet funktion. Det er, selvfølgelig, når det kombineres med en ordentlig kost og motion regime. Når taget i den relevante kontekst, Chlorella kan faktisk være et gavnligt hjælpemiddel i vægttab, men er ingen helt sikker på, præcis hvordan gavnlige det er resultater-klog.

Andre Chlorella fordele

Manglen på ægte tilgængelige data til at understøtte Chlorella er også et problem, når det kommer til de andre fordele, som det måske eller måske ikke give. Der er utilstrækkelig dokumentation for dets anvendelse som et redskab i kemoterapibehandling, i behandling af fibromyalgi samt andre problemer såsom almindelig forkølelse, sår og Crohns sygdom. Den begrænsede dokumentation, der er dukket om Chlorellas potentielle fordele, indebærer som bemærkede, Cancer.org dyreforsøg, der tyder på, at alger kan hæmme nogle af de aktive molekyler, der er involveret i væksten af kræftceller.

Bundlinjen

Chlorella er ikke et supplement, der går ind i mærkelige nye område. Andre plantestoffer retsmidler er allerede dukket op hævder forskellige sundhedsmæssige fordele, der kan eller kan ikke alle være sande. Ligesom de andre lider Chlorella af en mangel på ægte videnskabelig støtte, selv om det synes at indeholde næringsstoffer, der er alle positive som antioxidant beta-caroten, kvalitet protein, forskellige aminosyrer og koncentrationer af B-kompleks vitaminer. Det kan forbedre dit vægttab mål ved at hjælpe opretholde god fordøjelsessystem helbred, men igen, det er usikkert og variationer i individuelle resultater. Altid tjekke med en læge før du tager Chlorella.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com