Hvordan man afhjælper flatulens hos spædbørn

01/12/2011 by admin

Der er intet som at lytte til en baby græder og vel vidende, at barnet har gas og kan ikke passere den. Der er mange grunde til at babyer får kolik, gas og luft i maven, men hvad gør du for at hjælpe med at lindre symptomerne?

Instruktioner

• Du er hvad du spiser og så er dit barn, især hvis dit barn er ammede. En ammede baby er prisgivet af mors kost. Hvis mor spiser gas-forårsager fødevarer som broccoli, bønner eller mejeriprodukter, er chancerne gode, et par timer senere baby forsøger at prutte. Desværre ofte hendes system er ikke modne nok til at passere gas så effektivt som mors gør og det fører til gråd, dræning og søvnløse nætter. Begrænse din kost, hvis du er bryst fodring.

• Blæse tørre baby. Fastsætte baby ansigt på skødet og blæse tør barnets ryg. Ved hjælp af lav varme forsigtigt blæse luft på tværs af barnets lænden. Kombination af tryk på maven og beroligende varme på bagsiden ofte slappe af sammenbidte mave muskler og hvornår de slappe af, gas passerer.

• Give barnet en kop te. En urte-te lavet med Katteurt (ja, Katteurt) og fennikel kan fodres til baby med en pipette. Katteurt har længe været et middel mod kramper og mavebesvær og fennikel hjælper til at lindre gas.

• Hvis dit barn pruttet og passerer en masse gas, synderen kan være hvordan du fodre baby, ikke hvad hun spiser. Sørg for at fodre barnet i en oprejst position og bøvser hver par ounces. Mange gange, barnet gulping i store mængder af luft med hver sluge, så prøv flere typer af brystvorter. Svaret på alle dine problemer med gas og luft i maven kan være så simpelt som at skifte fra et mærke til et andet.

Tips & advarsler

  • Kigge efter flaske brystvorter, der siger for ammede spædbørn. De er længere og passer mere naturligt ind i spædbørn munden så det meget lidt luft er slugt når fodring.
  • Kontakt lægen, hvis fødevareallergi køre i familien. Dit barn luft i maven kan være en bivirkning af en fødevareallergi, især hvis mor er bryst fodring.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com