Rådgivning for en flyskræk

07/17/2011 by admin

Rådgivning for en flyskræk

Frygt for at flyve er fælles, så hvis du lider af det, du sikkert ikke alene. Denne frygt har sine rødder i en række andre frygter, herunder falder, højder og bryder sammen. Uanset om din flyskræk synes at være en udvækst af andre frygter, kan erobre det kræve rådgivning. Der er forskellige muligheder for at finde en rådgiver. Forvisset om, at mange mennesker har overvundet deres frygt for at flyve, og du kan også.

Instruktioner

• Tale med en psykolog, der har specialiseret sig i rådgivning. Psykologi har en bred vifte af anvendelser, fra at tale om problemer (rådgivning) til at hjælpe folk ændre deres adfærd. Den passende psykolog for en flyskræk er en rådgiver i stedet for en adfærdsmæssige psykolog.

• Kig på online rådgivning muligheder. System kaldet "Svæve" giver dvd'er og oplysninger på frygten for flyvende og hvordan at erobre byen.

• Læs en selvhjælpsbog. Da dette er en anonym måde at få hjælp, appellerer det til dem, der er flov over deres frygt. Du kan også finde en bog, der kommer med et kit, herunder elementer som en kladde eller en anden projektmappe.

• Deltage i en frygt for flyvende program. Ifølge USA Today er frygt for flyvende klinik og frygten tager flyvning to af de tilgængelige programmer. Disse er designet af piloter og terapeuter at hjælpe erobre frygt over tid. De omfatter læring dyb vejrtrækning teknikker og trin programmer til gradvis mindske frygten lidt ad gangen.

• Lyt til selvhjælp audio cd'er eller se selvhjælps videoer. Der er lyd-cd'er og videoer til rådighed, der svarer til selvhjælpsbøger på grund af anonymiteten, men de tager mindre tid og tillade lytte i bilen eller ser i komfort. Flyskræk kits har cd'er eller lydbånd i dem, sammen med bøger. Der er videoer, såsom "Flying i the komfort Zone: at overvinde din frygt of Flying" der er set og hjælpe overvinde frygten for at flyve med lyd og visuelle stimulation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com