Hvordan man kan forebygge slagtilfælde naturligt

07/20/2011 by admin

En streg kaldes også en cerebrovaskulær ulykke. Det sker når blod og ilt levering til hjernen er blokeret, forårsager død af hjerneceller. Dette kan resultere i tale svækkelse og tab af bevægelse, og hukommelse. Tusindvis af amerikanere dør hvert år efter at have lidt et slagtilfælde. Forebyggende foranstaltninger kan træffes for at reducere din risiko for et slagtilfælde. Det er vigtigt at se din læge regelmæssigt hvis du har spørgsmål i forbindelse med hjerte-kar-sygdom.

Instruktioner

Hvordan man kan forebygge slagtilfælde naturligt

• Reducere dit indtag af natrium. Uanset om du forbereder et måltid eller gå ud til middag, være opmærksomme på mængden salt du indtager. Fødevarer, der er høj i natrium kan føre til hjertesygdomme og/eller slagtilfælde. En kost høj i natrium øger din risiko for forhøjet blodtryk. Du skal slå ned salt og finde andre måder at sætte smag i maden. Du kan erstatte salt med urter og krydderier. Også, når du gør din dagligvarer, være sikker på at tjekke etiketter på færdigpakkede levnedsmidler. Mange mennesker ikke klar over, at deres foretrukne emner er høj i natrium.

• Ændre dine spisevaner. Det er vigtigt at forebygge slagtilfælde. Spise sunde fødevarer såsom frugt og grøntsager kan lyde kliché, men det er din billet til et bedre helbred. Ændre dine spisevaner vil tage hårdt arbejde og udholdenhed, men hvis du er seriøs omkring dit liv, du bliver nødt til at bære og gøre de sundere valg. Din kost bestemmer hele dit liv. Hvis du spiser dårligt, vil du have dårligt helbred. Få smart og se, hvad du spiser.

• Øvelse på regelmæssig basis. At få ilt flyder til hjernen gennem fysisk aktivitet vil gøre dig føle stor og forhindre dig i at blive overvægtige, hvilket er en væsentlig årsag til slagtilfælde og hjerteanfald. Udøver mindst tre gange om ugen vil bidrage til blod og ilt flow til hjernen. Din læge kan hjælpe dig med at kortlægge en motionsplan, der vil arbejde for din specifikke alder og behov.

• Afskaffe rygning. Rygning kan øge dit blodtryk, hvilket kan føre til et slagtilfælde. Også, da rygning stærkt påvirker lungerne, det også mindsker din evne til at udøve. Rygning bremser blodgennemstrømningen og høj grad mindsker chancerne for ilt flyder korrekt til din hjerne. Millioner af rygere er diagnosticeret med hjerte-kar-sygdom hvert år. For at forbedre din sundhed, overveje de skadelige virkninger af rygning og fjerne cigaretter.

• Prøv naturlige urter kosttilskud. Der er en række urter, der er fantastisk til at forbedre strømmen af blod i hele kroppen. Kanel, ingefær og ginkgo biloba er blot et par, som du kan finde på din lokale generel ernæring butik for slagtilfælde forebyggelse.

Tips & advarsler

  • Drikke alkohol i moderate mængder.
  • Holde din stress niveauer ned.
  • Holde sig væk fra enhver form for narkotika.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com