Handicap fordel spørgsmål

07/02/2011 by admin

Handicap fordel spørgsmål

Når en person bliver uarbejdsdygtig, kan de være berettiget til at modtage sociale ydelser. Social Security baserer handicap på en persons evne til at arbejde. Fordringshaverne skal gå gennem en formel ansøgningsproces til at bestemme, hvis de opfylder betingelserne for fordele. Fordringshaverne kan søge repræsentation af en advokat til at hjælpe dem igennem denne proces.

Hvordan man ansøger om handicap

Ansøge om handicap online, på telefonen eller personligt i socialsikringskontor. Først, fordringshaverne skal ringe til kontoret for at få processen i gang. Fordringshaverne skal oprette en aftale for en in-person eller telefon interview, afhængigt af fordringshaverne handicap.

Hvordan er handicap defineret?

Fordringshaverne skal lægeligt eller psykologisk forringet på en måde, der forhindrer sagsøger fra arbejder og tjener mere end 900,00 dollar hver måned.

Hvordan er handicap fordringer evalueret?

En fordringshavers begæring om handicap er sendt til handicap bestemmelse tjenester kontor, hvor sagen er tildelt et handicap bestemmelse tjenester eksaminator. Han anmoder om sagsøgers medicinske journaler fra hver behandling kilde sagsøger noteret på ansøgningen, som læger, fysioterapeuter og hospitaler. Undersøgeren vil også gennemgå medicinsk testresultater og billeddiagnostiske undersøgelser, såsom x-stråler og magnetisk resonans billeder (MRIs).

Lægers erklæringer skal detalje sagsøgere symptomer, styrke og vifte af bevægelse. De skal give en diagnose, prognose og grunde Hvorfor sagsøger ikke arbejder.

Ansøgninger om handicap kan være gennemgik i så lidt som 30 dage eller så længe som to år. Den gennemsnitlige disability påstand tager 100 dage til at behandle, Social sikring og handicap Resource Center.

Hvad hvis din påstand er nægtet?

Sagsøgere hvis ansøgninger om handicap nægtes bør anmode om appel hurtigst muligt. Sagsøgerne har kun 60 dage til at indgive en appel. De bør kalde socialsikringskontor sig til officielt fil. Deres advokat eller social sikring repræsentant kan færdiggøre papirarbejdet, så længe den formelle klage blev indgivet inden for fristen.

Ankede krav har en højere chance for at blive godkendt end starte forfra med en helt ny påstand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com