Hvad er nogle sociale faktorer, der fører til opførsel problematik?

08/15/2010 by admin

Hvad er nogle sociale faktorer, der fører til opførsel problematik?

Opførsel problematik kan typisk være tilskrevet en person ikke føle sig elsket og plejet. Svar og reaktioner på ydre stimuli er i første omgang betinget af et barns familien i hjemlandet, derefter af lærere, kammerater, religiøse ledere og så videre. Indtil en person modnes og tager ansvar for sit liv, kan virkninger af sociale faktorer forårsage forstyrrelser, der fører til adfærd problemer.

Finansielle begrænsninger

En af de mest vanskelige sociale faktorer står over for enhver person eller familie er finansielle udfordringer. Enhver, der mangler grundlæggende, såsom mad, husly, tøj og en kærlig miljø, har ingen foundation, som at bygge et tilfredsstillende liv. Når en familie har stabil indkomst og ressourcer til alle former for næring, kan medlemmer af familien opretholde velbefindende på det fysiske plan. Fattigdom egner sig til enorme udfordringer, som kan resultere i hjemløshed og sult, såvel som sådan ting som mobning, stjæle, kæmper, liggende, stofmisbrug, og selvmord. Hvis du ikke har din grundlæggende behov opfyldt, kan du blive håbløs, og frygt er fremherskende. At fjerne årsagerne til frygt vil hjælpe mod mere positive resultater.

Fysisk og psykisk misbrug

Hvis en person bor sammen med en person, der er afhængige af alkohol eller narkotika, kan ingen trives. Utallige problemer, der kan tage form af sind spil, trusler, konstante verbale angreb og fysisk misbrug. Hvis du er angrebet af nogen grund, kan du muligvis kontrollere dit svar; men indtil misbrugeren genkender sit eget problem, lidelser fortsætter. Børn er mest modtagelige for lider af psykiske og fysiske overgreb, som de har sjældent alternativer. En omsorgsfuld relative kan gribe ind eller fjerne barnet, men spørgsmålene er meget dybere og kræve professionel, medfølende bistand reel, positiv og varig forandring.

Skyld

Skyld er en enhed, der bruges til at manipulere eller kontrollere andre, men kan også underminere din egen trivsel, hvis du ikke er klar over sin kilde. Folk føler sig skyldig, fordi de ikke har nok, ikke kan give deres børn, er ikke i stand til at leve op til andres forventninger, manglende selvværd eller nogen af tusind andre årsager. Badgering og skylden fra institutioner, grupper eller andre personer løser ikke problemet. Gør et barn føler sig skyldige er en af de mest skadelige man kan gøre. Indespærring, hårde straffe, prygl og navnet ringer forårsage varige smerter. Indgyde komponenter, der fører til selvtillid, selvtillid og tillid at forsikre barnet vil modne bevidst og har et solidt fundament mod opbygge en fuldt funktionel og lykkeligt liv.

Kulter

En ledende faktor, der kommer i spil i mange adfærd problemer er manglen på et åndeligt grundlag. Ego forrang spiritualitet. Enhver, der har en fast forbindelse med hendes guddom kan henvende sig til denne kilde til hjælp i vanskelige tider. Tro kan være en kilde til støtte. Men, nogen tro eller tro system, der lærer frygt, had, skyld og adskillelse, snarere end kærlighed, venlighed, medfølelse og enhed, kan være en kilde til betydelige forsøg og skræmmende adfærd. Farlige sekter har ødelagt utallige mennesker gennem løgne, bedrag og rædsler påført andre. Børn har ikke altid et valg i åndelige spørgsmål, så det falder på voksne at gøre klogt valg på deres vegne. Omsorgsfulde voksne kan indstille kraftfulde eksempler. Hvis kærlighed er det ønskede resultat, skal kærlighed være den vigtigste faktor konstant til stede i livet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com