Protein vs glukose

03/08/2012 by admin

Både protein og glucose forsyne kroppen med kalorier; de er dog ikke det samme. Men det er egentlig ikke et spørgsmål om konkurrence mellem protein og glucose, fordi begge næringsstoffer er afgørende for sundheden for din krop.

Funktion

Proteiner nedbrydes til aminosyrer, ofte omtalt som "byggesten af livet." Den vigtigste rolle i protein er at forsyne kroppen med de materialer, det har brug for at opbygge, vedligeholde og reparere kroppens væv. Glucose er en sukker stammer fra kulhydrater; det fungerer som kroppens primære energikilde.

Skelnen

Din krop nedbryde ikke protein og glucose på samme måde. Hvert stof følger sin egen kataboliske pathway. Pathway glukose følger tilbyder den mest effektive middel til at producere energi.

Procenter

De FDA anbefaler 45 til 65 procent af dit daglige kalorieindtag kommer fra kulhydrater, eller kulhydrater og 10-35 procent fra proteiner. Disse procentsatser afspejler udbud mængden af disse næringsstoffer, der kræves af din krop til at balancere dens funktionelle behov.

Misforståelser

Mange low-carb vægttab kost er baseret på den filosofi, at sukker er "giftige" for kroppen, fordi det udløser frigivelsen af insulin, der omdanner glukose til fedt, så disse kostvaner foreslå et proteinrigt måltid plan at angiveligt modvirke denne effekt. Men alle overskydende kalorier (herunder dem, der stammer fra protein) få konverteret og gemt som fedt.

Fordele

Vægttab succes af low-carb, høj-protein diæter er faktisk kan henføres til den høje grad af mæthed høj-protein kost tendens til at tilbyde; som gengæld beder dig om at indtage færre kalorier og derfor tabe. Men den samme fordel for mæthed kan havde fra en kost, der fokuserer på fiber-rige, langsom-fordøje kulhydrater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com