Zoneterapi for Cushings syndrom

06/04/2012 by admin

Zoneterapi er baseret på kroppens refleks relationer mellem de indre organer og nerve receptorer i hænder og fødder. Anvendelse af zoneterapi som behandling for en lidelse såsom Cushings syndrom anses for alternative; dog kan det vise sig for at være en effektiv måde at kontrollere nogle af symptomerne på Cushings syndrom.

Identifikation

Cushings syndrom er en hormonel tilstand forårsaget af langvarig udsættelse for høje niveauer af hormonet cortisol. Ifølge www.mayoclinic.com, den mest almindelige årsag til Cushings syndrom udvikler sig fra brug af oral kortikosteroid medicin. Cushings syndrom kan også udvikle når din krop producerer en stor mængde af cortisol og kan resultere i forhøjet blodtryk, knogletab og muligvis diabetes.

Hvad er zoneterapi?

Ifølge Barbara og Kevin Kunz, internationalt anerkendte myndigheder i Zoneterapi og forfattere over 14 bøger, er zoneterapi den "fysiske handling pressionsmiddel til fødder og hænder baseret på et system af zoner og refleks områder, der afspejler et billede af kroppen på fødder og hænder med en forudsætning at sådanne arbejde virkninger en fysisk ændre til kroppen."

Sådan fungerer det

Barbara og Kevin Kunz er de første til at fortælle dig, at zoneterapi ikke er en erstatning for lægebehandling. Cushings syndrom er en alvorlig lidelse og anden behandling kan være nødvendig. Men, som en alternativ metode, zoneterapi kan vise sig for at være nyttigt. Ifølge principperne for zoneterapi svarer områder af dine fødder til de forskellige vitale og indre organer inden for din krop. Når stimuleret, kan disse specifikke områder i fødderne stimulere en sund reaktion fra din krop.

Fordele

Zoneterapeuter Barbara og Kevin Kunz sige at mantra for deres praksis er at slappe af spændinger, bidrage til at normalisere kirtel og orglet funktion og forbedre cirkulation. Med hensyn til Cushings syndrom producerer din krop en overflod af stresshormonet cortisol. Zoneterapi ville hjælpe med at reducere stress og eventuelt bremse produktionen af kortisol i dit system. Derudover kan zoneterapi være ansvarlig for normaliserende funktioner dine binyrer og hypofyse, som er ansvarlig for frigivelse af cortisol i din blodbanen. Kunzs' forskning viser også, at zoneterapi hjælper med at reducere smerter og forbedre effektiviteten af medicin.

Overvejelser

Hvis du får vist symptomer på Cushings syndrom, som omfatter vægtøgning, især omkring din maven og øverste del af ryggen, træthed, muskelsvaghed, rødmen i ansigtet, fede pukkel mellem dine skuldre og pink eller lilla strækmærker på huden på din mave, lår, bryster og våben, bør du straks kontakte din læge. Zoneterapi er en alternativ behandling, der kan vise sig for at være effektiv; dog bør du altid konsultere din læge inden du forsøger nogen form for behandlingsmetode.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com