En typisk dag på jobbet som Pediatric sygeplejerske

05/21/2012 by admin

En typisk dag på jobbet som Pediatric sygeplejerske

Erhvervet som sygepleje giver medarbejdere mange forskellige arbejdsmuligheder. En sygeplejerske kan vælge at arbejde som en generalist, interagere med patienter fra alle samfundslag. En sygeplejerske kan også vælge at arbejde som en specialist. Sygeplejersker, der specialiserer sig i et bestemt område af pleje ofte har mange års erfaring med at arbejde med en præcis medicinsk befolkning. Et sådant felt er pediatrics sygepleje. Pædiatri sygeplejersker arbejder med babyer, børn og unge - samt deres forældre--at hjælpe patienterne i denne aldersgruppe opnå optimal sundhed.

Uddannelsesmæssige krav

For at blive Sygeplejeske pediatrics, skal kandidaterne tjene en bachelorgrad i sygepleje. Graden er kendt som en BSN eller bachelor videnskab i sygepleje grad. Studerende kan studere på et school of nursing, fire år college eller Universitet. Efter endt liberale kunst klasser, studerende tage sygepleje-specifikke klasser og derefter tilbringe en periode arbejder med patienter direkte under tilsyn af en instruktør. Efter eksamen tilbyde mange sygehuse ansøgerne mulighed for at gennemføre et praktikophold, hvor de studerer pediatrics sygepleje direkte for at blive ansat.

Yderligere certificeringer

Når en pediatrics sygeplejerske har fået arbejdserfaringer, kan han eller hun anvende for at demonstrere sin base af viden via en formel eksamen. Pædiatri sygepleje Certification Board tilbyder certificering i pediatrics sygepleje, pediatrics akut sygepleje, sygeplejerske praktiserende læge primære sundhedstjeneste pediatrics, akut pleje sygeplejerske praktiserende læge pediatrics og børne- og unges mentale og adfærdsmæssige sundhed. Pædiatri sygeplejersker er også ofte nødvendige for at nå visse certificeringer såsom Pædiatri Advanced Life Support og spædbarn CPR.

Opgaver

Pædiatri sygeplejersker udføre varierede opgaver. En pediatrics sygeplejerske, der arbejder i en børnelæge office kan bruge hans eller hendes dag vaccinere børn, vejer babyer til at måle væksten over tid, hjælper mor træne amning vanskeligheder og tale med unge om håndtering af gruppepres. Pædiatri sygeplejerske kan også hjælpe en læge under operation på et barn, rådgive forældre om behandlingsmuligheder for et barn, over for kræft eller indsætte en slange i et barn, der kæmper for at ånde efter et astmaanfald. Sygeplejersken kan indsætte en intravenøs linje, måle et barns vitale tegn og administrere medicin mundtligt.

Lokationerne

Pædiatri sygeplejersker ansat i mange forskellige steder. Pædiatri sygeplejerske kan arbejde i et hospital skadestuen eller pædiatri ward. Pædiatri sygeplejersker også arbejde i privat praksis med læger, forskningsfaciliteter. Pædiatri sygeplejerske kan hjælpe en psykolog, uafhængig forsker på psykisk sygdom hos børn.

Yderligere bekymringer

Et job som pediatrics sygeplejerske kan være ideel for en person, der kan lide at arbejde med børn og foretrækker et fleksibelt arbejdsmiljø. Pædiatri sygeplejersker kan vælge mellem varieret arbejdsmuligheder i hospitaler, private læge kontorer og akademisk forskningsfaciliteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com