Hvordan du indstiller min HSA bidrag

04/27/2012 by admin

Hvordan du indstiller min HSA bidrag

En sundhed opsparingskonto eller HSA, gør det muligt for forbrugerne at tage ansvaret for deres sundhedspleje udgifter ved at afsætte før skat dollars til at betale medicinske udgifter ikke er dækket af deres forsikring. HSA er kombineret med en høj fradragsberettigede sundhedsplan, også kendt som en Produktionsselskabet. Ved at acceptere en højere selvrisiko, enkeltpersoner kan nyde lavere månedlige præmier og HSA dollars hjælpe dem med at absorbere omkostningerne forbundet med den højere fradragsberettiget.

Instruktioner

• Kontroller detaljerne i din sundhedspleje plan og sørg for, at det opfylder IRS definitionen af en høj fradragsberettigede sundhedsplan. For 2010, skal planen har en selvrisiko på mindst $1.200 til individuelle dækning og $2.400 for familie dækning. Disse grænser ændres fra tid til anden, så altid tjekke med din sygesikringsudbyder eller revisor før du foretager dine årlige HSA bidrag.

• Finde det maksimale bidrag for din HSA plan. For 2010 er det maksimale, du kan bidrage til HSA $3,050 for enkelt dækning og $6,150 hvis du har en familie plan. Finde ud af, hvordan du ønsker at gøre dit bidrag. Du kan spare op hele året og bidrage i et engangsbeløb, eller du kan definere periodiske investeringer med bank eller investeringsforening virksomheden administrerer HSA.

• Kontakt administratoren af din HSA hvis du ønsker at indstille periodiske betalinger til at finansiere kontoen. Du kan finde kontaktoplysninger på HSA-sætninger du modtager. Informere repræsentant at du ønsker at oprette tilbagevendende overførsler til din HSA.

• Færdiggøre papirarbejdet behov for at etablere disse tilbagevendende overførsler. Du skal give din bank registreringsnummer og kontonummer for at få penge overført fra din kontrol eller opsparingskonto. Angiv, hvor meget du ønsker at have trukket hver måned, men sørg for de månedlige bidrag ikke overstiger den maksimale tilladte HSA bidrag.

• Tjek dit kontoudtog for at sikre, at pengene er overført korrekt. Kontakt din bank og administrator af HSA, hvis der er afvigelser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com