Hvad er årsagerne til atrieflimren?

04/27/2012 by admin

Atrieflimren er en tilstand, der forårsager de øverste kamre af hjertet til at slå uregelmæssigt. Denne betingelse kan være forårsaget af en række faktorer, og kan føre til mange farlige komplikationer.

Årsager

Nogle af årsagerne til denne tilstand omfatter forhøjet blodtryk, hjertefejl, unormal hjerteklapper, hjerteanfald, virusinfektioner, hjertekirurgi, stress på grund af sygdom eller kirurgi, søvnapnø, lungesygdomme og syg sinus syndrom.

Betydning

Forhold, der påvirker en persons hjerte, som medfødt hjertefejl, hjerteanfald og højt blodtryk bidrager til denne betingelse. Disse betingelser gør de øverste kamre i hjertet slå uregelmæssigt på grund af skader på hjertet, forårsager en hurtig puls, dårlig blodgennemstrømning, hjertebanken, svaghed og åndenød.

Risici

Nogle faktorer kan bidrage til udviklingen af denne sygdom. Disse omfatter overdrevent alkoholforbrug, alder, hjertesygdom og familie historie af en patient.

Komplikationer

Atrieflimren kan forårsage alvorlige komplikationer såsom slagtilfælde og hjertesvigt.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, behandlingsmetoder til formål at nulstille rytmen i hjertet. Dette gøres ved medicin og elektrisk stød til hjertet. Andre medikamenter bidrage til at bevare rytmen i hjertet. I alvorlige tilfælde er kirurgi påkrævet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com