Hvad bestemmes VA fordele af?

06/26/2012 by admin

Ifølge afdelingen for veteraner anliggender (VA) beregning af en veteran's ydelser tager faktorer, der omfatter antallet af pårørende, aktiv militærtjeneste post og handicap.

Service

Ifølge den militære hjemmeside at være berettiget til VA fordel skal en veteran har været udskrevet fra militære pligt på enhver måde undtagen af vanære. For invaliditetsydelser skal en skade eller sygdom have været forårsaget eller forværret af værnepligt. Afdeling af VA rapporterer, at for at modtage en VA pension en veteran skal have tjent mindst 90 dage af værnepligt, med mindst én serveret i en krigstid periode.

Penge

VA pensionsydelser der sammentælles ved at dømme nettoværdien af en veteran, ifølge Department VA. Hvert år den amerikanske kongres sætter en grænse på indtjening for veteraner og pårørende, der er berettiget til en VA pension. En veteran med ingen pårørende skal have en optjent mindre end $11,830 om året, eller en veteran med én afhængige af den årlige indtjening grænse er sat til $15,943 i 2010.

Pårørende

Afdeling af VA siger indtjening og nettoformue på en veteran pårørende, herunder ægtefælle og børn, betragtes som dem, der findes til veteranen. Nettoværdien af en veteran og pårørende omfatter bankkonti, aktier og obligationer, men omfatter ikke bopæl og rimelig jordarealer veteran.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com