Hvad er formålet med et CPAP vejrtrækning maskine?

06/14/2012 by admin

CPAP står for kontinuerlig positive lufttryk. Det er en maske-lignende enhed med en maskine, der skubber luft ind i næseborene til at holde luftvejene åbne under søvn om natten.

Hvad er en CPAP maskine?

En CPAP maskine leverer kontinuerlig positive lufttryk gennem næse og mund via en speciel maske, at en person bærer under søvnen.

Der må en CPAP maskine?

Mennesker lider af obstruktiv søvnapnø, som kan påvirke den måde, en person indånder mens du sover, bruge CPAP maskiner at effektivisere deres vejrtrækning og reducere deres risiko for at udvikle visse betingelser såsom hjertesvigt.

Hvordan virker CPAP?

CPAP skubber en jævn strøm af luft ind i næse og hals. Søvnapnø er forårsaget af sammenbruddet af strukturer og væv i næse og hals, der kan blokere luftvejene og forårsage snorken eller gisper efter vejret under søvn. Luften fra CPAP skubber disse væv og strukturer på plads således at vejrtrækningen ikke er blokerede.

Hvilke typer af CPAP masker er der?

Nogle CPAP masker kan dække kun din næse, mens andre dækker både næsen og munden. Din læge kan beslutte, hvilken maske type vil bedst hjælp din tilstand.

Hvor effektiv er CPAP?

CPAP er meget effektiv til behandling af symptomer på søvnapnø. Ud over at hjælpe folk indånder bedre, kan det også lavere blodtryk og forårsage brugere føler sig mere udhvilet dagen efter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com