Løsninger til Handicap trappe hjælp

04/05/2012 by admin

Trapper tilbyder en reel udfordring for enhver, der er handicappet, som de er utrolig svært at klatre når du ikke har alle de fysiske evner af ambulante mennesker. De fleste virksomheder er forpligtet til at have løsninger for handicappede lånere eller medarbejdere. Der er en række indstillinger--nogle mere dyrt og praktisk end andre--til at hjælpe med at håndtere vanskelighederne ved klatring trapper.

Rampe

Ramper kan bygges jævnt stiger i samme højde som trapper, men disse er tricky, da evnen til at fremdrive dig selv manuelt op en kørestol rampe betyder, at det skal være på den rigtige hældning. Selv meget korte trapper med kun et par trapper kan kræve en lang rampe, afhængigt af hvor hurtigt trappen stige fra niveau jorden til toppen af trappen. Dette skal tages i betragtning ved opbygning af rampen for at skabe plads og omkostninger.

Mange ramper ombrydes omkring, så de kan stige gradvist over en længere afstand, men ikke tager så meget plads foran hjem eller forretning. Disse ramper er som regel lavet af cement eller træ og er temmelig let at bygge.

Handicap stolelifterne

Handicap stolelifterne er dyrt men nyttige løsninger til store trapper i et hjem eller forretning. Disse enheder er installeret langs den ene side af trappen og enten krog ind i den eksisterende kørestol eller har plads til komfortabelt bære folk op ad trappen.

Disse stolelifterne er den mest omkostningseffektive løsning til store indendørs trapper, så en person, der er handicappet kan få uafhængighed og frihed til at flytte mellem niveauer af en bygning eller hjem.

Elevatorer

Elevatorer er dyrt udstyr til at bygge ind i et hjem eller kontor, men er uden tvivl den mest effektive måde for en handicappet person til at flytte mellem niveauer af en bygning. Stedet at komme ud af en kørestol eller håndtere siddende eller stående, en handicappet person ind i elevatoren, skubber en knap til den ønskede ordet og nyder turen.

Der er strengt handicappede elevatorer i mange store virksomheder og butikker, så gå fra niveau til niveau er aldrig et problem. For at opbygge en formel elevator i et hjem, men kan være en temmelig dyr affære. Enkle elevatorer, svarer til udstyr, der anvendes på byggepladser eller i teatre, kan installeres i et hjem og vil gøre arbejdet mellem gulve lige så effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com