Hvad medicin kan bidrage til hedeslag?

04/07/2012 by admin

Hedeslag er en tilstand, hvor kropstemperaturen stiger højere end 104 F. Betingelsen kan forårsage hjerneskader, hvis den ikke behandles hurtigt. Hedeslag og varmekramper opstår normalt inden fremkomsten af hedeslag. Recept og ikke-receptpligtige medicin kan øge din risiko for at udvikle denne potentielle livstruende situation.

Medicin

Den medicin, der vil øge din risiko for at udvikle hedeslag er dem at begrænser kroppens evne til at forblive hydreret og cool under varme forhold. Vasoconstrictors er lægemidler, der snøre blodkarrene. Medicin, der snøre blodkar, som du kan tage er dekongestanter, antihistaminer og opmærksomhed underskud lidelse (ADD) medicin.Hvis du bruger betablokkere, er du også mere tilbøjelige til at varme-relaterede sundhed bekymringer, såsom hedeslag. Beta-blokkere begrænse adrenalin for at kontrollere dit blodtryk.Diuretika hæmmer kroppens evne til at forblive hydreret. Disse medikamenter er til rådighed ved recept eller over-the-counter. De bruges til at behandle en række forhold, der berettiger til at fjerne væske fra væv.Antidepressiv medicin også begrænse kroppens evne til at håndtere høje temperaturer så godt. Psykotrope medicin kan hæmme patienten evne til at genkende tegn og symptomer på hedeslag eller hedeslag.

Forebyggelse af hedeslag

Tjek de medicin, som du er foreskrevet af din læge og finde ud af, hvis nogen af dem passer ind i den kategori, der kan resultere i hedeslag. Bevidsthed er det første skridt i at sikre, at du ikke bukke under for denne farlige tilstand.Diskutere bivirkninger af din medicin med lægen, og spørge, hvis nogen af dem begrænse kroppens evne til at køle ned. Kontrollere over-the-counter medicin med din læge for at finde ud af, hvis nogen af dem kan øge din risiko for hedeslag.Varme og solrige dage kan være en vidunderlig chance for at komme ud og nyde nogle solskin, men hvis du bruger nogen af disse medikamenter, skal du bruge forsigtighed. Bo i områder, hvor du kan finde aircondition eller vand, hvis du begynder at føle sig syg i solen.Må ikke deltage i fysisk udfordrende øvelse, når temperaturerne er høje, især når du bruger noget medicin, der påvirker varme forordning. Tage din motion indendørs ud i solen i de varme sommermåneder. Du kan også træne i tidligt om morgenen eller aftenen, hvor temperaturerne ikke er så høj. Bring vand med dig, så du kan holde kroppen hydreret løbet af din træning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com