Sådan kvalificerer du dig til Lap Band procedurer

08/07/2010 by admin

Gastrisk banding, eller Lap Band kirurgi, er en procedure, hvor den øvre mave er begrænset i størrelse af en lille sikker silicium band. Dette reducerer mængden af mad, maven er i stand til at tage i, medvirken vægttab ved at stoppe patienten fra indtager for meget mad ad gangen. Lap-Band er en minimalt invasiv kirurgisk procedure, som du kan kvalificere dig til, hvis du opfylder følgende kriterier.

Instruktioner

• Beregne din Body Mass Index (BMI) ved hjælp af BMI lommeregner i afsnittet ressourcer nedenfor. For at kvalificere sig til Lap Band surgery, skal dit BMI overstige 40 (eller 35 har du medicinsk betingelser relateret til fedme).

• Beregne din idealvægt, ved hjælp af den ideelle vægt lommeregner i afsnittet ressourcer nedenfor. For at kvalificere sig til skødet Band kirurgi, skal du være mindst to gange din idealvægt, eller være mindst 100 pounds overvægt.

• Tjek din patientjournaler til at se, om du har været overvægtige i fem år eller mere. Du skal også har prøvet kostvaner og øvelser for vægttab og fundet, at de ikke fungerer. Du kan ikke lider af sygdomme (i modsætning til medicinske tilstande), der bidrager til din vægtproblemer, og du kan ikke være en overdreven drikker.

• Tal med din læge. Gør dig bekendt med Lap Band kirurgi og hvordan det vil påvirke dig. Fastslå, om du er villig til at forpligte sig til at vægttab og en sundere livsstil. Beslutte, hvis du vil tillade, at bliver overvåget på løbende af en Lap-Band læge. Hvis du opfylder alle disse kriterier, og er mellem 18 og 60, passer du de grundlæggende krav til skødet Band kirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com