Stamceller behandlinger for synsnerven hypoplasi

07/23/2012 by admin

Et medical svindenummer eller en mirakelkur--udtalelser om stamceller behandlinger for synsnerven hypoplasi er kontroversielt i bedste fald. Mens forældrene tilbringer mere end $20.000 og flyve til Kina for at få deres blinde børn behandlet, fordi metoden ikke har føderale godkendelse i USA, advarer mange eksperter om, at der er ingen videnskabelige beviser for en stamcelle behandling giver nogen succes.

Synsnerven hypoplasi - Definition

Synsnerven hypoplasi udvikler sig i livmoderen når synsnerverne af et eller begge øjne ikke udvikle sig ordentligt. Konventionel medicin tilbyder ingen behandling og ingen kur. Det er en væsentlig årsag til medfødt blindhed hos børn. Årsagen er fortsat ukendt.

Succeshistorier

Der er mange succeshistorier af patienter, der gennemgik stamcelle behandling og havde til gengæld en forbedret vision. Ofte, efterlader diagnosticering af synsnerven hypoplasi i deres nyfødte eller spædbørn forældre desperate. Mange har prøvet eksperimentel behandling i Kina. I USA er denne behandling ulovlig.Succeshistorier om dem, der har nydt godt af stamcelle behandling er opført på websteder som www.stemcellschina.com eller er featured i talrige medierapporter.

Advarsler

Mange læger ikke tilskynde stamcelle behandling af synsnerven hypoplasi og advare forældre, søger behandling i Kina er intet mere end en dyr tur med ingen fordele knyttet.To prominente modstandere af stamceller behandling for ONH er Drs. Lawrence Tychsen og Gregg Lueder, professorer af oftalmologi og visual sciences på Washington University School of Medicine og pediatric øjenlæger på St. Louis children's Hospital. De er især bekymrede over behandling med stamceller fra en uafhængig person, der ikke er sandsynligvis en kamp for den person, der søge behandling. I stedet, lægerne tilskynde unge patienter ved at fortælle dem, at de vil lære at udnytte de resterende optiske fibre mere effektivt, hvilket bør føre til nogle forbedringer i deres vision. Andre kritikere advare om alvorlige bivirkninger ved disse behandlinger--det være sig infektion eller kirurgisk skade-- og de uhyrlige omkostninger.

Outlook

Medicinske forskere arbejder hen imod at finde alternative måder at behandle blindhed, herunder stamceller behandlinger. Før effektive terapier kan tilbydes til patienter, er yderligere videnskabelig forskning og omfattende afprøvning nødvendigt før denne procedure bliver alment tilgængelige.

Fra 2009 er stamcelleterapier kun bredt tilgængelige for stamceller regnskabsmæssige knoglemarvstransplantationer anvendes til behandling af leukæmi eller andre blodlegemer lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com