Hvordan at slippe af hængende modermærker på min hals

02/29/2012 by admin

Hvordan at slippe af hængende modermærker på min hals

Hængende modermærker på nakken kan være skærpende til tider, men de normalt ikke indebærer et sundhedsmæssigt problem, medmindre de er smertefulde, bløder eller ændre i størrelse, farve eller form. Uanset om du har tynd hud tags eller store mørke hængende modermærker, er der en kirurgisk procedure for at fjerne disse uønskede hængende modermærker fra din hals. Du skal gå til en Dermatolog eller plastikkirurg og du kan både være handelsfirmaer dine modermærker for små ar, gruber eller hvide pletter. Men du vil slippe af med de irriterende hængende modermærker én gang for alle.

Instruktioner

• Planlægge en aftale med din læge, en Dermatolog eller plastikkirurg at drøfte dine muligheder for at hænge muldvarp fjernelse.

• Udforsk barbere excision som en kirurgisk løsning. Dette er en kirurgisk metode til muldvarp fjernelse hvor huden omkring muldvarpen er lavet følelsesløs ved hjælp af en lokalbedøvelse, og derefter muldvarpen er skåret med en tynd kirurgiske kniv. Denne indstilling er almindeligt anvendt til små tynde hængende modermærker og huden tags og generelt kræver ingen suturer.

• Diskutere muligheden for at punch biopsier gøres på din hængende modermærker. I denne procedure, området hele mole er lavet følelsesløs ved hjælp af en lokalbedøvelse og derefter hele muldvarpen er skåret ud ved hjælp af en cookie-cutter type enhed. Denne fremgangsmåde kan kræve mindst én eller to suturer.

• Kontroller for at se, hvis excisional kirurgi er en god mulighed for din muldvarp fjernelse. I denne procedure, er muldvarp område bedøvet med en lokalbedøvelse. Derefter margen omkring muldvarpen er demarked og hele muldvarpen er skåret ud, herunder margenerne, ved hjælp af en kirurgiske kniv. Mindst kan én eller to suturer være påkrævet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com