Euphorbia Milii anlægget bruger

02/26/2012 by admin

Euphorbia Milii anlægget bruger

Euphorbia milii, crown-of-thorns-anlægget har længe været værdsat for sine smukke blomster. Det har også været brugt i folkemedicinen. Og takket være moderne videnskab, udvikles nye anvendelser.

En prydplante

Euphorbia milii fungerer som en potteplanter prydplante i mange forskellige lande. Tropiske beboere også bruge det til hække eller som en strategisk placeret cynosure i landskabspleje.

Folkemedicin

Euphorbia milii spiller en rolle i folkemedicin. Kineserne bruge det som en kur mod kræft, og nogle brasilianerne tror, at det kan helbrede vorter.

Hjælper med at forhindre Bilharziose

Euphorbia milii kan bremse spredningen af schistosomiasis, en sygdom i leveren. Dens latex har ingredienser, der kan dræbe snegle af slægterne Indoplanorbis og Biomphalaria, som er vektorer (suppleant værter) af de fladorme, som forårsager denne sygdom.

Hæmmer Aspergillus

Svampe af slægten Aspergillus producere et giftigt stof kaldet aflatoxin, som forurener afgrøder (fx majs og jordnødder) og forårsager menneskelige sygdomme. Aflatoksin har endda været impliceret som en medvirkende faktor i leverkræft. Euphorbia milii blomster, hæmme når tørrede og forarbejdede som pulver, væksten af Aspergillus.

Milin

Milin, et uddrag af Euphorbia milii latex, er en glykosyleret Serin protease (et enzym, der nedbryder protein og har en sukker knyttet til det). Fordi det er mere stabilt end de fleste proteaser, vil det være nyttigt at mad processers og skaberne af vaske-og rengøringsmidler, der har brugt proteaser i deres operationer.Milin vil også være nyttigt at forskere, der bruger Serin proteaser til at slippe af med uønskede proteiner, således at de kan få dem, de ønsker i ren form.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com