Hvordan man taber mave fedt med lav Carbs

08/25/2010 by admin

Kropsfedt ikke bare grimme, men det hænger også sammen med højere satser for hjertesygdom end fedt ophobning i andre dele af kroppen. Værre endnu, fedtdepoter på maven tendens til at øge efterhånden som folk bliver ældre, især for kvinder. Dog kan bruger hvad der vides om hvordan kroppen gemmer og bruger den mad, du spiser, du tabe overskydende mave fedt uden fornemmelse for sulten. Skifte til en lav-carb kost hjælper kroppen mere let brænde fedt, da kroppen har tendens til at brænde carbs først, derefter fat, derefter protein.

Instruktioner

Spise lavt Carb

• Eliminer de hvide ting. Der er sådan en ting som "gode" og "dårlige" carbs og den hvide ting, såsom sukker og raffineret mel, er de "dårlige". Disse fødevarer tilføje ikke nogen ernæringsmæssige værdi til din mad og ender tilføjer vægt, fordi den øgede insulin kroppen bruger til at behandle disse fødevarer kan forårsage kroppen til at lagre overskydende som fedt. Til at skære de dårlige carbs, stop drikke sodavand, slik, og raffineret (hvide ris, hvid pasta) fødevarer. Check etiketter fordi mange fødevarer er sukker tilføjet--nogle spaghetti saucer har 13 gram sukker! Vælge fødevarer, der ingen har eller meget små mængder af sukker. Hvis du har en sød tand, kan du overveje at spise lækkerier sødet med andre sødestoffer, som stevia. Du stadig ønsker at begrænse hvor meget af disse søde elementer, du spiser, men du kan i det mindste have lidt noget så din kost ikke synes så restriktive, at du ender med at holde op.

• Vælg magert former for protein. Nogle lav-carb diæter foreslår, at du kan spise bacon og andre højt fedtindhold former for protein, men det ikke er sundt heller. For at slippe af med mave fedt, du har brug at brænde fedt, ikke spise mere af det. Vælg magre proteinkilder som kylling, fisk, bønner og fedtfattige mejeriprodukter, der ikke vil tilføje en masse ekstra fedt til din kost.

• Spis flere grøntsager. Mens grøntsager har nogle kulhydrater, er de i god form, og meget af næringsstoffer og fiber du har brug for din krop til at fungere ordentligt kommer fra grøntsager. Fokusere på at spise de mørke grønne bladgrøntsager typer. Undgå dem med højere glykæmisk værdier såsom majs.

• Spis frugt i moderate mængder. Som grøntsager, frugter har masser af vitaminer og fibre, men de indeholder også carbs. Få de mest ernæringsmæssige bang for din sorteper ved at stikke til mørke bær såsom blåbær. Undgå bananer og andre høje-sukker frugter.

• Spise komplekse kulhydrater i moderation. Du kan spise brød og pasta, men vælge fuldkorns versioner (ordet "hele" skal være på etiketten. Multigrain betyder hele korn blev brugt). Disse har komplekse kulhydrater, der tilføjer vigtige fiber til din kost og er fordøjet anderledes end de "dårlige" carbs.

• Vælg lav carb snacks. Mandler, selleri med naturlige jordnøddesmør (Læs etiketten som mange peanut butters er lastet med sukker) og ost er meget lav carb snacks, som også udfylder og giver vigtige næringsstoffer.

Tips & advarsler

  • Skære ikke alle kulhydrater som fiber, vitaminer og mineraler, der kommer med at spise frugt, grøntsager og fuldkorn er vigtige for et godt helbred. I stedet fokusere på at fjerne de dårlige kulhydrater og spiser den gode kulhydrater i moderation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com