Sund glutenfri morgenmad fødevarer

08/11/2012 by admin

Sund glutenfri morgenmad fødevarer

En glutenfri morgenmad kan være lige så velsmagende og tilfredsstillende som enhver anden morgen måltid. Glutenfri produkter er lavet af hvede, så du bliver nødt til at finde ikke-hvede-baserede produkter til at konstruere dit måltid. Husk dog, at enhver sund morgenmad tilbyder en kombination af kulhydrater, fedt, protein og fiber.

Æg

Æg er en alsidig morgenmad fødevarer, der indeholder 13 vigtige næringsstoffer som protein, cholin, folat, jern og zink. Derudover indeholder ét æg bare 70 kalorier. Trods negative omtale om kolesterol indhold, æggeblomme er den mest næringsrige del af ægget og bør ikke undgås. Faktisk, en undersøgelse foretaget af forskere ved Harvard University, der blev offentliggjort i "Journal af the American Medical Association" i 1999 gennemgik æg forbrug i mere end 100.000 mænd og kvinder. Undersøgelsen fandt, at spise æg var usandsynligt, at bidrage til hjertesygdomme og slagtilfælde hos raske personer. Ikke desto mindre, de fleste eksperter anbefaler, at personer, der ser deres kolesterol begrænse sig til en æggeblomme døgnet--- og så mange æggehvider, som de ønsker. Æg kan tilberedes på en række måder, såsom krybskytteri, scrambling, stegning, Mikrobølgeovn, soft-kogning og hard-boiling, hvilket gør dem sunde og praktisk.

Korn

Der er mange typer af kerner, der kan spises til morgenmad til dem på en glutenfri kost, herunder en række af korn på markedet. Vær omhyggelig med ikke at stole udelukkende på listen over ingredienser, når man ser for hvede-baserede ingredienser, som nogle korn kan forarbejdes i anlaeg, der indeholder hvede produkter. Kigge efter en klar "glutenfri" etiket på forsiden af boksen korn. Du kan også nyde andre sunde kerner, herunder glutenfri versioner af havregryn, muffins, brød, vafler, boghvede pandekager og bagels.

Mejeri

De fleste mejeriprodukter er gluten-fri og fremragende morgenmad valg. Mejeri fremstillet af sødmælk er højere i mættet fedt og kalorier, så vælg fedtreduceret og fedtfri sorter når det er muligt. Sund morgenmad mejeri fødevarer omfatter skummetmælk, fedtreduceret ost og yoghurt. Vær sikker på, at yoghurt ikke indeholder nogen form for granola eller andre hvede-baseret produkt.

Kød

Mens mange forarbejdet kød er høj i fedt og natrium, at vælge magert sorter kan være en del af en sund, afbalanceret morgenmad. Kylling og kalkun er glimrende valg for morgenmad kød. For eksempel, erstatte kylling eller kalkun pølse for svinekød pølse. Skinke og canadiske bacon er begge relativt magert, selvom de er højere i natrium, så spiser dem i moderate mængder.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager indeholder vigtige vitaminer og næringsstoffer, er lav i kalorier og er meget alsidig. Der er så mange forskellige typer af frugt og grøntsager du kan spise til morgenmad, som alle er glutenfri. Husk, at forarbejdede frugter (dvs., tørrede frugter) kan indeholde gluten, så det er bedst at vælge uforarbejdede hele frugter og veggies.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com