Metoder til at helbrede tale angst

04/19/2012 by admin

Tale angst er en fobi, der påvirker millioner af mennesker verden over. Mens nogle angst er fælles under en præsentation, alt for meget kan være til skade for en tale. Heldigvis der findes nyttige metoder til at helbrede tale angst.

Genkende angst

Erkende, at du har tale angst. Tale angst kommer i varierende grad og med forskellige symptomer. Du kan finde, at dit sind går tom, din stemme dirrer, din krop går svage eller at du sveder mens du taler. Opkastning er også en sladderhank tegn på svær tale angst. De fleste mennesker er noget nervøs før en præsentation, men de bliver Tryg under deres indlæg. Dem med en udtalt frygt for offentlig taleteknik bliver mere ængstelig hele deres tale, indtil det er næsten psykisk ødelæggende. Desværre, intens frygt for offentlig taleteknik ikke går væk sin egen. Genkende om din tale angst er påvirker din evne til at tale og udføre offentlige og bevidst bruge metoder til at helbrede tale angst i hele præsentationen.

Forberedelse

Forberedelse er det første skridt til en stor tale. Ansigt indlæg hovedet på og ikke unddrage sig den. Ifølge Dr. Daniel K. Hall-Flavin af Mayo Clinic, vil ikke din frygt for offentlig taleteknik forbedre medmindre du tage de passende skridt til at forberede dig.

Forskning dit emne energisk og forstå, hvordan alle brikkerne passer. At kende dit emne giver dig selvtillid til at tale flydende om dens ins og outs. Besøg et bibliotek eller søge online efter gyldig kilder på dit emne.

Plot og organisere alle de vigtige oplysninger, som du vil medtage i talen. Organisation kan du flyde fra ét emne til næste med lethed. Start ved at skrive alle de oplysninger, som du vil medtage, og derefter en liste over hvordan du vil præsentere disse oplysninger. Eksempler på præsentationsmateriale PowerPoint præsentationer, diasshow eller en live demonstration.

Øvelse gør mester. Øv din tale foran et spejl eller med folk, du kender godt. Kør gennem deres tale mange gange før du præsentere det og forpligte sig til hukommelsen for færre fejl.

Slappe af

Ankommer tidligt på dagen for deres tale og blive fortrolig med plads. Føle sig godt tilpas i din talende miljø giver dig mulighed at slappe af. Gå rundt i lokalet og oprette din visuelle hjælpemidler og andre enheder til præsentationen. Sørg for at alt virker--herunder projektorer, computere og lys.

Tale med folk, når de ankommer. Bliv fortrolig med dem, der vil lytte til deres tale. Prøv at slappe af og tale som hvis du var i front af gamle venner.

Under præsentationen, fokusere udelukkende på indholdet af talen. Tag en dyb indånding, før du begynder, tage din tid, taler langsomt og tænker på hvad du siger. Indse, at publikum ikke dømme dig på dine talefærdigheder men er i stedet der høre de oplysninger, du præsenterer.

Beløn dig selv efter din tale. Styrke de positive aspekter af din tale og være sikker på at du klarede sig godt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com