Tidlige tegn på senilitet hos voksne

08/09/2010 by admin

Tidlige tegn på senilitet hos voksne

Udtrykket "senilitet," ofte bruges synonymt med "demens," refererer til den progressive diminishment af kognitive evner som en person aldre. Tab af kognitiv funktion tilknyttet senilitet er forårsaget af en forringelse af hjernen og et tab af neuroner, der direkte normale mentale funktioner. Subtile ændringer i adfærd kan advare elskede til de tidlige tegn på senilitet, så de kan søge medicinsk counsel.

Mild hukommelsesproblemer

Generelle glemsomhed kan blive en normal del af alles liv, især for dem, der har en masse ansvar til at beskæftige sig med. Dog gentagne gange at miste overblikket over objekter eller glemme årsagen til et ærinde kan også være tegn på alvorligere hukommelse værdiforringelse. Hvis en person tager pauser til at huske navnet på et objekt eller synes at miste det logiske flow af hans udtalelser, kan han være kæmper med de tidlige effekter af senilitet. Undlade at genoptage eller udføre en opgave efter at være blevet distraheret er et andet tidligt tegn på hukommelse værdiforringelse.

Kommunikationsevner

Den måde, en person, der beskæftiger sig med sprog og kommunikerer er en nøgleindikator for hendes mentale funktion. Svært ved at følge talt sprog enten i samtale eller på en radio- eller tv-udsendelse kan indikere kognitiv forringelse. Når en person taler, kan rodet ord eller forkert udtaler være tegn at hans hjerne er ikke længere ordentligt lede tale. Også være opmærksom på en persons brug af omskrivning--et unødigt komplicerede formuleringer at undgå at bruge en glemt ord eller begreb.

Følelsesmæssige ændringer

Pludselige ændringer i effekt af en normalt glad person kan være et sørgeligt tegn på senilitet. Evnen til at udtrykke og tolke følelser kan være sløvet når hjernen forringes, forårsager frustration og tilbagetrækning. Andre problemer med hukommelse, sprog og logik kan også manifestere sig i tilbagetrækning fra social kontakt at undgå forlegenhed eller misforståelse. Hvis en person synes at være ved at miste interessen for hendes regelmæssige aktiviteter eller undgå interaktion med venner og familie, kunne kognitiv svækkelse være et problem.

Dygtige bevægelser

Fordi hjernen er ansvarlig for at lede komplekst, lærde bevægelser i hverdagen, kan tidlige ændringer i kognitiv funktion manifestere sig som en generel klodsethed ved udførelse af daglige opgaver. Fine motor bevægelser kan lide at bruge saks, udrede tråd, eller frigøre døre kan være først til at blive påvirket. Syge af senilitet kan i sidste ende har problemer med balancen når du går, klatring trin, eller at komme ind i en bil. Disse tegn kan opstå senere i progression af betingelsen, men være opmærksom på eventuelle større ændringer i dygtige bevægelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com