Sådan bruges gå Stokke til at forhindre falder på isen

07/03/2012 by admin

Sådan bruges gå Stokke til at forhindre falder på isen

Gå på en iskolde overflade er svært nok i sig selv når du er i stand til at gå uden hindring. Men hvis du er handicappede eller ældre og ved hjælp af en stok for stabilitet, muligheden for falder på isen kan være en alvorlig og farlig sandsynlighed. Beskytte dig selv på forhånd ved at tage forholdsregler, når skulle vove dig ud på glatte overflader. Ved at lære at bruge gå Stokke til din fordel, kan du reducere muligheden for at tage en farlig spild.

Instruktioner

• Kort en strategi til at gå under vintervejr. Omfatte ekstra tid til at få, hvor du skal gå. Budget for stop og hvile pauser. Tage det langsomme og nemme.

• Udstyre din stok med en bred, lun-fitting tip til at gå i vintervejr. Sikre at jeres aflæsse ikke er slidt. Bruge en greb vedhæftede fil kaldet en icepick, der kan vende ned fra din stok tip og give ekstra trækkraft. Sukkerrør tip digs i overfladen for at forhindre det i at komme ud fra under dig.

• Gå med din stok på den modsatte side af din svaghed. Placer din sukkerrør fast og sikkert en behagelig afstand foran jer med greb ind i isen før tager et skridt. Placere hele din vægt på dine gode side, så trin med både din ramte ben og sukkerrør samtidigt.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en læge for anbefalinger til dimensionering og brugen af spanskrør. Placer ikke stok for langt foran dig, eller du kan falde. Bære sko med trækkraft på iskolde overflader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com