Symptomer og diagnose af kløende hovedbund

09/03/2012 by admin

Få ting er mere irriterende end en vedvarende kløende hovedbund. Mens dette ikke er normalt et tegn på en alvorlig tilstand, indikerer det, at noget usædvanligt forårsager din hovedbunden at klø.

Diagnose

For at diagnosen nogen med en kløende hovedbund, lægen vil stille en række spørgsmål. Disse kan omfatte: hvor længe har du haft kløende hovedbund? Er det mild, moderat, eller svær? Har du været i kontakt med nogen, der har haft kløende hovedbund? Har du haft en fortid af huden aliments?

Symptomer

Ud over at spørge disse spørgsmål læger, vil også kontrollere patienten for symptomer, der kan hjælpe med at lokalisere den præcise årsag til kløende hovedbund. En læge kan kigge efter hvide flager i hår, et udslæt på hovedbunden eller andre steder på kroppen, eller om du oplever nogen allergiske reaktioner.

Årsager

Kløende hovedbund er normalt et symptom forårsaget af en anden tilstand. Det er normalt forårsaget af skæl, dårlig hårpleje, solskoldning, insektbid, reaktion på hårprodukter, Hovedlus eller psoriasis. Psoriasis er en kronisk hudsygdom forårsaget af skalering og betændelse.

Relief

Der er nogle foranstaltninger, som du kan tage på din egen til at lindre en kløende hovedbund. Du kan bruge en shampoo, der er pH afbalanceret for at holde dit hår fra at blive tør og fuld af skæl. Over-the-counter antihistaminer er også meget effektivt i behandling af kløende hovedbund.

Overvejelser

Hvis du har taget alle forholdsregler kan du på egen hånd til behandling af kløende hovedbund og det stadig generer dig, er det tid til at se en hudlæge. Dermatologer er bedst egnet til at lokalisere og effektivt behandle betingelser forårsager kløende hovedbund.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com