Hvad er nogle naturlige diuretika?

08/04/2010 by admin

Diuretika er fødevarer eller medicin, der medvirke til at eliminere væskeophobning ved at øge vandladning. De er ofte ordineret til at hjælpe med at lette oppustethed under PMS og til behandling af nyre, lever og hjerte betingelser samt for vægttab. Naturlige diuretika i form af frugt, grøntsager og urter er sikrere og at foretrække frem for syntetiske produkter.

Fødevarer

Nogle vanddrivende frugter og grøntsager er tranebær, rødbeder, selleri, persille, agurker, asparges, artiskokker, kål og meloner.

Urter

Persille er den mest almindelige og effektive naturlægemidler vanddrivende, sammen med grøn te, fennikel, mælkebøtte, Nælde og Padderok.

Koffein

Koffein har længe været betragtet som en effektiv vanddrivende, men det kan forårsage dehydrering, en af grundene til at koffeinholdige drikkevarer som kaffe ikke er inkluderet i de anbefalede daglige væskeindtag. Men når en tolerance over for koffein er udviklet sin vanddrivende virkning er formindsket.

Brug

Diuretika såsom selleri og agurker er mere effektiv, når juiced og spises rå, mens kål og asparges kan dampede eller kogte. Urter bør tilberedes efter anvisningerne på emballagen, men de er generelt dyppet i et par minutter i meget varmt eller kogende vand; spise eller drikke vanddrivende fødevarer og urter, varmt eller koldt ikke øge eller mindske deres virkning, men de bør spises inden for 24 timers forberedelse til at få det fulde udbytte.

Slankekure

Folk forsøger ofte vanddrivende produkter før eller under en kost for at hjælpe med at fjerne eventuelle overskydende vand vægt eller undgå væskeophobning. Imidlertid vægttab opnåede mens ved hjælp af et diuretikum kan kun være midlertidig og kunne være genvundet når kosten eller diuretikum er udgået.

Årsager til væskeophobning

Det er muligt at forebygge eller minimere behovet for at bruge et diuretikum ved at overvåge de undgåelige årsager til væskeophobning, såsom MSG, salt, sukker og alkoholindtag. Andre årsager til væskeophobning er solforbrændinger, inaktivitet, PMS, fejlernæring og varmt vejr. Mere alvorlige årsager til væskeophobning omfatter hjerte, nyre og thyroidea betingelser. Underligt nok, kan mangel på vand også være en årsag til væskeophobning, så øge dit indtag af vand vil hjælpe skylle vand fanget i kroppens væv.

Forsigtighed

Diuretika bør ikke anvendes for længere perioder uden lægeligt tilsyn, da de kan forårsage kaliummangel og dehydrering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com