Der er de bedste medicinske vandrere?

05/03/2012 by admin

Der er de bedste medicinske vandrere?

Den største misforståelse i den medicinske industri er, at kun ældre mennesker har brug for en rollator. Vandrere er designet til at støtte og afbalancere dem med varig og kortsigtede betingelser, uanset alder, så de kan gå og bevæge sig rundt uden risiko for at falde. Der er en bred vifte af vandrere spænder fra dem at fold, dem med ingen hjul og dem med hjul hele vejen rundt.

Walker uden hjul

Vandrere med ingen hjul fungerer som en måde for dem med begrænset mobilitet at bevæge sig rundt og fuldføre daglige aktiviteter. This type of walker was listed in an article written for the website Best Reviewer (best-reviewer.com) as one of the best walkers available. Når du bruger en rollator med nogen hjul, du bliver nødt til at løfte den op og sæt den med hvert trin så se efter den letteste walker, der stadig vil tilbyde støtte. Hvis du ender med at bruge en rollator med ingen hjul for at gå op eller ned ad en bakke, vil du have mere kontrol, fordi det ikke kan rulle væk.

Tohjulede Walker

Dem, der har begrænset mobilitet vil drage fordel af brugen af et walker, der har to hjul, der ruller mens du er til fods. Duro-Med justerbar aluminium folde rollator med 5-tommer hjul er opført som den tredje bedste walker i en undersøgelse gennemført af hjemmesiden bedste Covery (-bestcovery.com). Denne walker er bygget som en normal walker med nogen hjul, men det har to hjul foran, så det ikke behøver at blive løftet fra jorden med hvert skridt. Aluminiumsramme af denne walker er designet til at være stærke og holdbare til at bære vægten af en person konstant skæve på det.

Folde Walker

Folde vandrere har altid været en mulighed for at lette daglige bevægelser for dem, der har problemer med at gå. Denne type af walker fungerer godt, fordi det folder til at blive mindre og let at opbevare når det ikke bliver brugt. Ifølge hjemmeside Healing ro (healingcalm.blogspot.com.), "De er som regel lavet af aluminium med høj trækstyrke, så selv hvis det er lys, det stadig kan støtte brugere op til 250 pounds." Hånd greb af denne type af walker er pakket ind i skum, at tilføje komfort og give brugeren en sikker skridsikker overflade til at holde på.

Heavy Duty Rollator

Vandrere med tre eller fire hjul er kendt som rollatorer af medicinske fagfolk og dem, der bruger dem. Denne type af walker er opført som en af bedste i en artikel skrevet for hjemmeside bedste medicinsk vandrere (-bestmedicalwalkers.com). Mange rollatorer giver brugeren mulighed for at justere det op eller ned og indstille højden af walker på et komfortabelt niveau. Nogle rollatorer er designet med håndbremser, der tillader brugeren at styre rollator og holde det fra at afhente hastighed, når du går op eller ned ad en bakke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com