Ernæring for højt blodsukker

02/15/2012 by admin

Ernæring for højt blodsukker

God ernæring, portion kontrol af mad, vægt management og motion kan ofte forhindre højt blodsukker fra drejning i fuld blæst diabetes. At vælge fødevarer med et lavt glykæmisk indeks vil sikre, at du spiser de bedste mad for højt blodsukker. Ifølge ordbogen arv: glykæmisk indeks er et system, der rangerer fødevarer af den hastighed, hvormed deres kulhydrater omdannes til glukose i kroppen; en foranstaltning af virkningerne af fødevarer på blodsukkeret.

Portion kontrol

Du har måske lagt mærke til hvor meget mad serveres i restauranter i dag, og de store portioner, der lander på din tallerken. En portionsstørrelse er, hvad du vælger, og en portionsstørrelse er indstillet af den amerikanske regering. Mest mærket fødevarer omfatter hvad en portionsstørrelse er med ernæringsmæssige komponenter. Bruge kopper og skeer til at måle din fødeindtagelse, og måske holde en præcis dagbog over hvad du spiser for at sikre korrekt portionsstørrelse. Når madsted Sørg for at få en doggie posen for en god del af måltidet.

Sunde Snacks

Når du har sundt valg af snacks du er mere tilbøjelige til at nå til dem når sult hits. Opskåret grøntsager med lavt kalorieindhold dip fremstillet af yoghurt, lavt glykæmisk frugter som bær, cantaloupe og ferskner, en skive af fedtfattig ost eller Tyrkiet, og rå nødder gøre sunde snacks til at kontrollere blodsukkeret. Drys lidt kanel på din yoghurt, som også er god til blodsukker forordning.

Kulhydrater

Kulhydrater er en integreret del af vores daglige kost. Undgå hvidt sukker, hvidt mel, hvide kartofler og hvide ris, som de er høje på det glykæmiske indeks. Stick med komplekse kulhydrater som brune ris, bønner, og hele korn og brød, som de er ikke kun nærende men er lavt på det glykæmiske indeks diagram. Husk at en portion er generelt 1/2 kop mest kogte fødevarer.

Protein og fedtstoffer

Vælg lav fedtfattig protein til dine måltider såsom magert udskæringer af oksekød, kyllingebryst uden huden og svinekød lænd. Fisk er den mest nærende protein med omega-3 fedtsyrer, og det er forholdsvis lav i kalorier. Æggehvide omeletter er stor for proteinindhold, og næsten ingen kalorier. Ophold væk fra mættet og transfedt, og gøre det til et punkt til at bruge olie til madlavning og salater. Prøv nogle af hjertet sundt spreads i stedet for smør.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager er altid klogt valg for de fleste kostvaner, især når du har højt blodsukker. Bladgrøntsager, tomater, selleri, zucchini, aubergine og peberfrugt er blot et par, der er lavt på det glykæmiske indeks. Højere glykæmisk grøntsager som ærter, majs, søde kartofler og squash bør spises i mindre mængder. Lavt glykæmisk frugterne er bær af alle slags, druer, citrus, cantaloupe, æbler og ferskner.

Vægtkontrol

Vægtkontrol er en meget vigtig faktor for dem med højt blodsukker. Shop for mad og kog måltider frem for flere dage, så du ikke bliver fristet til at foretage hurtig og usunde valg. Det er vigtigt at spise flere gange om dagen, da det holder blodsukkeret reguleret hele dagen lang. Alkohol- og sukkerholdige desserter bør kun til særlige lejligheder som de spike dit blodsukker og kan tilføje ekstra pounds.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com