Ilt barer i Colorado

02/08/2012 by admin

Ilt barer i Colorado

Selv Colorado indfødte kan kæmpe med drastiske højde forskelle staten tilbyder. Det er ikke ualmindeligt for vandrere at få hovedpine når overskriften op et spor, eller selv for casual turister at opleve svimmelhed eller kvalme mens strolling rundt om toppen af Pikes Peak. Lad højdesyge ødelægge din dag på ski. Tjek forskellige ilt barer i regionen Colorado, der er klar til at forkæle dig med en lang draw ren luft til at bringe dig tilbage til jorden.

Tonic ilt Bar

Designet med asiatiske æstetik og et ønske om at skabe en Zen-lignende indstilling for både indre og ydre ro, tilbyder Tonic ilt Bar ikke kun ilt sessioner, men en bred vifte af kosttilskud og fødevarer til holistisk vækst. Sessioner kan køre hvor som helst fra 10 til 40 minutter, afhængigt af dit valg (og budget), og glem ikke at gennemse udvalg af all-naturlige skønhedsprodukter, mens du er der.

Tonic ilt Bar2011 10: e St.Boulder, CO 80302303-544-0202tonicbar.net

Telluride boble Lounge

Omgivet af de frostklare San Juan bjerge, Telluride boble Lounge påberåber sig en følelse af dekadence trods den rustikke ørkenen byen ligger inden for. Ilt sessioner omfatter aromaterapi, med olier som lavendel og pebermynte infusion hver åndedrag. Telluride boble Lounge har også en forret, dessert og vin menu til at lette dit besøg med emner så som krabber kager, Røget ørred, champagne og chokolade fondue klar til at kildre resten af dine sanser.

Telluride boble Lounge200 W. Colorado Ave.Telluride, CO 81435970-728-9653telluridebubblelounge.com

Ilt Salon og Spa

Forkæl mere end din næse på ilt Salon and Spa. Begynde med en ilt-session til at puste nyt liv i krop og sind og derefter vælge fra et komplet udvalg af spa og salon-tjenester til at runde ud af dit besøg. Ansatte på ilt Salon and Spa er også hurtige til at påpege, at udover stress reduktion og hukommelse ekstraudstyr, ilt sessioner kan forbedre dit hår og hud, så du får en sund glød både inden for og uden.

Ilt Salon og Spa300 Josephine St., Suite 110Denver, CO 80206720-941-0967oxygensalonandspa.com

Pikes Peak højde O2asis

Når du besøger Colorado Springs, er en tur til spidsen af Pikes Peak et must. Men lad ikke dig selv få woozy mens stirre ned på byen langt nedenfor. Stoppe ind i topmødet huset og tjek højde O2asis, den "højeste ilt bar i landet." Vælg din foretrukne duft til at ledsage sessionen, så læne sig tilbage og nyde en forfriskende dosis af 90 procent ilt inden turen går ned til bjerget base.

Pikes Peak højde O2asis1312 pecan St.Colorado Springs, CO 80904719-473-0208visitpikespeak.com


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com