Supination skader

04/25/2011 by admin

Oversupination, kendt som "hyper-supination," forårsager mange slags mund og hånd og ben ledproblemer. Oversupination kan også forårsage skader på muskler og sener tilsluttet fælles knogle strukturer. Oversupination problemer og skader skyldes for det meste overforbrug faktorer generelt fælles med aktive atleter.

Identifikation

Supination er et begreb, der anvendes til at beskrive bevægelser af hænder og fødder er forbundet med walking eller ved løb. Normal supination er godt for kroppen, men oversupination kan forårsage knoglen ledproblemer. Handlingen supination af foden, for eksempel, er nødvendig for at bidrage til at give nogle niveau gearing, som hjælper kroppen med at komme videre når du går eller kører. Til tider niveau af supination bliver overdreven, og kan føre til skader, fod eller ankel.

Revet ledbånd

Overdreven supination kan føre til revet ledbånd i kroppen. Ledbånd er fibre, som holder knoglerne sammen og kontrollere vifte af bevægelse i fælles områder. En af de fælles problemer med overdreven supination er, at det kan medføre tårer på den fælles ledbånd i foden og albuer. Ledbånd yde støtte og stødpude for knoglerne gør det muligt for dem at bo i position. Ledbånd er ansvarlig for at holde knoglerne i deres strukturer. For eksempel, forhindre ledbånd den menneskelige hånd fra bøjning bagud.

Svaghed i leddene

Overdreven supination kan forårsage fælles svaghed. Når mennesker motionerer, bidrager stretching til at øge fleksibiliteten i deres muskler. Denne proces giver knoglen leddene til at flytte lidt længere. For eksempel, stretching øvelser aktiver martial kunstnere til at udføre mange manøvrer, som kan være en umulig opgave for de fleste af os. Overdreven supination af ledbåndene ville svække knogle leddene.

Forreste korsbånd personskader (ACL)

Knæskade er et fælles problem for atleter. ACL er afgørende for kører eller walking. Overdreven supination kan forårsage personskader og beskadige ACL. ACL er beliggende i centrum af knæet; eventuelle skader på ACL kunne betyde enden på en atlets karriere. Dette ligament hjælper knæet i dens rotation og mennesker i gang og kører. For at hjælpe med at reducere supination skader på ACL, anbefale mund læger altid gode løbesko og polstret støtte til foden

Senen skader

Supination skader kan også føre til senen skader og tårer. Sener forbindelse knogler og muskler. Uden sener, vil kroppen ikke kunne flytte. Sener er lavet af særlige tenocyte celler, vand og kollagen fibre. Millioner af disse fibre er vævet sammen for at danne sener. De danne hård forbindelser mellem musklerne og knoglerne. Supination skader kan føre til dårlig sener.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com