Hvordan at rengøre en Waterpik

05/22/2011 by admin

Hvordan at rengøre en Waterpik

WaterPiks er populære små apparater, der anvendes til at holde tænder og tandkød sunde og smukke. Holde din Waterpik ren til at maksimere effektivitet, forhindre det i at bryde hurtigt, og forhindre bakterier hober sig op og blokeringer.

Instruktioner

• Tage Waterpik tænder rengøring apparatet fra hinanden, afmonterer alle flytbare slanger, vand reservoirer og hente vedhæftede filer fra slutningen. Del af den Waterpik, der huser den pumpe og motor, hvor den elektriske ledning kommer ud for, skal tørres med en fugtig klud og lov til at tørre. Nedsænk ikke denne del i vand.

• Fyld en stor gryde eller skål med en opløsning af 1 del varme eller varmt vand til 1 del hvid eddike. Hvid eddike vil fjerne hårdt vand pletter og mineralforekomster, dræber de fleste bakterier på Waterpik dele og også ødelægge skimmelsvampe eller mug. Sat vandtanken, slanger og hente vedhæftede filer i eddike løsning. Sørg for, de er helt nedsænket, giver mulighed for at suge i op til en time.

• Fjerne Waterpik dele fra eddike og skyl godt med vand fra hanen. Sprøjt nogle flydende sæbe på en gammel tandbørste eller andre lignende små krat børste og skrub alle stykker af Waterpik apparatet grundigt. Skyl godt igen for at fjerne alle sæberester. Køre rent vand gennem slangerne og tillade alle brikker til at tørre.

• Saml Waterpik og fyld den med en opløsning af vand fra hanen og bekæmpelse af Kim mundskyl. Vedhæfte de passende slanger og hente vedhæftede filer til slutningen. Tænd Waterpik og lad vandet og mundskyl blandingen køres igennem maskinen og i vasken. Skifte pick vedhæftede filer, således at hver enkelt er skyllet på denne måde. Denne proces vil fjerne enhver sidesten sæbe, så at når du bruger apparatet, ikke vil du have en dårlig smag.

• Gentag hele denne proces en gang om måneden eller flere ofte, hvis du bruger Waterpik udstrækning. Tør appliance ud grundigt imellem bruger til at forhindre bakterier opbygge eller mug vækst. For usædvanligt hårdt vandområder, sættetid Waterpik tips og slange i en eddike oftere.

Tips & advarsler

  • Sørg for at skylle Waterpik godt før brug.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com