Hvad er behandlingerne af stofmisbrug uden penge?

05/20/2011 by admin

Narkotikamisbrug er en kraftfulde spørgsmål og omfatter ens liv til den grad, at de fleste ikke kan bekæmpe det uden hjælp. Der er flere behandlingsmuligheder for narkotikamisbrug, men ikke alle har råd til de normalt dyre bistand. Selvom "glidende skala" og gratis behandling er tilgængelig, er det normalt med et program eller et center, der er så oversvømmet med klienter og lav på terapeuter, læger og medicin, hvis behandling kan opnås det er mangler i kvaliteten af individuel pleje. Live-in behandling for svær stofmisbrug er dyrt, og nogle forsikringer dækker ikke det helt. Desuden er billig behandling for stofmisbrug, selv om udfordrende, muligt.

Narkotika Detox

Før enhver form for vellykket behandling kan begynde, skal typen narkotika og passende detox formalitet følges. For eksempel, hvis brugeren er afhængig af opiater (f.eks smertestillende medicin eller heroin), vil han eller hun skulle beskæftige sig med de fysiske aspekter af afhængighed først, før nogen form for terapeutisk behandling kan gennemføres. Statslige hospitaler er forpligtet til at tage i patienten uanset hvad deres finansielle status og tilbyde en passende medicin for at sikre, at han/hun ikke lider af anfald eller andre livstruende abstinenssymptomer. Misbrugeren, men engang stabiliseret, vil blive frigivet.

Outsourcing

Når potentialet i fysiske fare er overvundet, kan misbrugeren outsource for at finde tilgængelige gratis behandling inden for deres område. De fleste hospitaler har disse oplysninger til rådighed og kan give misbrugeren med det relevante nummer at ringe. Afhængigt af det lægemiddel, er der flere "hotlines", såsom 1-800-COCAINE, kan henvise narkomaner til lokale narkotika anonym gruppe møde steder og give dem de nødvendige redskaber til fri. Drugrehabs.org er en sådan organisation, der har rådgivere stå ved klar til at give navne og numre af gratis lokale behandlingssteder.

Lokale støttegrupper

Afhængigt af afhængigheden er der et netværk af gratis støttegrupper, som narkomaner kan deltage i, som regel én til to gange om ugen. Et sådant program, narkotika anonyme, er et godt sted at starte. Søster program af Anonyme Alkoholikere, det er designet i høj grad på samme måde. Det omfatter 12-trins behandlingsprogram og er gennemført i en gruppe. Dette et glimrende sted til misbrugere for at møde rådgivere, der frivilligt deres tid og kan være fremragende ressourcer til at finde steder der tilbyder behandling på lidt at ingen omkostninger.

Glidende skala faciliteter

Ifølge treatmentcenters.net, vil glidende skala behandlingssteder bestemme narkomans finansielle tilstand og justere udgifterne til behandling i overensstemmelse hermed, sommetider så lavt som et par dollars eller gratis. Disse centre bruger forskellige formater til bestemmelse af støtteberettigelse. Narcotics Anonymous er et fantastisk sted at finde ud af om lokale glidende skala eller offentligt finansierede faciliteter i hans eller hendes område. Når bestemt, satsen vil forblive den samme og kan ikke ændres, medmindre misbrugeren finder beskæftigelse.

Gratis statsfinansieret og kirkens Live-in Rehabs

Live-in rehab menes at være den mest effektive behandling af narkomaner; Problemet er de høje omkostninger forbundet med dem. Der er dog gratis live-in rehabs tilgængelige. Mange kirker tilbyder gratis live-in rehab for enkeltpersoner. Selv om på en lille skala, kan disse programmer stor gavn en narkoman, der har absolut ingen penge og kan blive hjemløse. Til gengæld for behandling, vil mange gange kirken har beboere arbejder i Fællesskabet, der indsamler donationer eller ellers hjælpe kirken. Disse rehabs, dog er baseret på religiøse overbevisninger, og de kan derfor bedre egnet til personer af tro mere end andre.

Statsfinansieret gratis live-in rehabs findes også, men har tendens til at være overfyldt, og har en stor turnaround, som narkomaner vil nogle gange forlader anlægget, før de er klar, og tilbagefald. Også tjener mod disse centre er, at de er mange gange placeret i usmagelige områder af byen, som de fleste beboere imod at placere dem i nærheden af boligområder.

Konklusion

Klart, at modtage medicinsk behandling med utilstrækkelige midler er udfordrende. At finde kompetente behandling tager arbejde og viden. Det er vigtigt, at misbrugeren har et støttesystem, som outsourcing kan være frustrerende og kan forårsage narkoman stress, der kan føre til tilbagefald. Uanset omkostningerne, vil ingen behandling være effektiv, hvis enkelt ikke ønsker at stoppe med at bruge narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com