Øvelser for en forvredet Finger

05/18/2011 by admin

Øvelser for en forvredet Finger

Du kender det når det sker: den udvidede dyk for en bold eller malplaceret slag af en hardware værktøj efterfulgt af ekstrem smerte og sørgeligt skæve finger varsler en forvredet finger fælles. Forstyrrende fingeren kan være så smertelig, som det er ubelejligt. Det er afgørende at søge øjeblikkelig medicinsk behandling for en fejljusteret joint. Rehabilitering er afgørende for genopretning som det fremmer vifte af bevægelse, styrke og koordination. Den Sport Science ortopædisk klinik af Cape Town, Sydafrika behandler mange medlemmer af nationale sportshold og anbefaler visse øvelser for forvredet fingre til at fremskynde inddrivelsen.

Flad Palm motion

Stå over et bord eller imod en væg med håndfladen vendt nedad og fingrene spredes. Tryk på din hånd mod den flade overflade og hold i fem sekunder. Gentag ti gange for et enkelt sæt og stræbe efter tre sæt om dagen. Du ikke trykke på din palm så hårdt, at du er i ekstrem smerte--du skal føle ubehag, men ikke smerte.

Knytnæve motion

Krølle dine fingre ind i din hule hånd at gøre en knytnæve. Hvis fingeren forvredet ikke kan følge, fysisk placere det i vores knytnæve bruger hånden uskadt. Fortsat holde positionen knytnæve i fem sekunder og Gentag ti gange for et enkelt sæt. Målet for tre sæt om dagen.

Bolden Squeeze motion

Wrap dine fingre omkring sider af en tennisbold, som du ville holde en baseball. Klem bolden med din hånd og fingre så hårdt, som du kan i fem sekunder, derefter forsigtigt slappe af din hånd. Gentag ti gange for et enkelt sæt og arbejde mod tre sæt om dagen. Det vil være smertefuldt i første omgang, så skal du vente indtil din læge giver dig godkendelse før du prøver det. Når du begynder at helbrede, smerter i klemme bolden vil stilne og fingeren vil blive mere mobile.

Tips og påmindelser

Som med enhver rehabiliteringsprogram, er det bedre at være langsom og konsekvent end at risikere re-skade ved overanstrengelse. Forsøg ikke at proppe alle dine øvelser i en enkelt tredive minutters periode hver dag. I stedet, prøve at gøre dem når du har en gratis øjeblik at sikre ordentlig hvile mellem øvelserne. Husk at se din læge, hvis din smerten stiger, eller hvis du begynde at opleve andre problemer i forbindelse med din hånd eller vifte af bevægelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com