Sådan Cure Tilføj symptomer naturligt

05/27/2011 by admin

Mens der er ingen kur mod ADD eller ADHD, er der behandlinger, der kan reducere eller endog helbrede ADD symptomer uden bivirkninger for nogle mennesker. Ved hjælp af naturlige behandlinger til at helbrede ADHD symptomer kan tillade dig at undgå bivirkninger af farmaceutiske medicin herunder vægttab eller gevinst, søvnforstyrrelser og selv hallucinationer. Mange af disse naturlige behandlinger for ADD er sikre for både børn og voksne og kan bruges sammen med farmaceutiske medicin, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

• Start med kost. Kostændringer kan forbedre eller helbrede ADD symptomer naturligt for nogle mennesker. Kost muligheder, der har haft succes omfatter Feingold kosten, hvilket eliminerer tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og fødevarer farvestoffer; en glutenfri, kasein-fri diæt eliminerer både hvede og mejeriprodukter; og kostvaner at undgår specifikke fødevareallergier. At holde en fødevare journal kan du genkende sammenhænge mellem adfærd og mad indtag.

• Motion mindst en time om dagen. En hel time med intens aktivitet kan give mange mennesker med ADD med øget fokus og koncentration. Eksperimentere med træning i morgen eller aften for at se, som fungerer bedst.

• Tage en god kvalitet Omega-3 tillæg. Fiskeolie er den mest almindelige kilde til Omega-3 fedtsyrer. Disse kritiske hjernen bygningsdele er en af de mest vellykkede behandlinger for ADD og kan endda kurere ADD symptomer naturligt i nogle mennesker. Besøg en veldrevet helsekostforretning og bede om mærke anbefalinger.

• Drikke din kaffe. Koffein kan er et naturligt forekommende stimulerende og være beroligende og afslappende for personer med ADD. Undgå koffein indstillinger, der indeholder en masse sukker eller kunstige sødestoffer. Sort kaffe eller te er gode valg, som er over-the-counter koffein tabletter.

• Få tilstrækkelig hvile. Søvn problemer går ofte hånd i hånd med ADD og ADHD. Mens medicin kan behandle disse spørgsmål, kan nogle naturlige kosttilskud også være nyttigt. Melatonin kan hjælpe nogle mennesker med en god nats søvn og er generelt anses for sikre. Et naturligt calcium og magnesium supplement kan også hjælpe med søvn forstyrrelser og kan helbrede ADD symptomer, herunder rastløshed.

Tips & advarsler

  • Mens resten, motion og en sund kost er passende for alle, søge lægelig rådgivning før brat kost eller livsstil ændringer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com