Alternative behandlinger for Myelofibrosis

05/30/2011 by admin

Myelofibrosis er en lidelse i hvilke knogle marv udvikler i unormale områder. Knoglemarven er arret (fibrose) og forårsager anæmi, forstørret milt, overskydende blodplader og en overproduktion af røde blodlegemer i milt og lever. Der er ingen kur mod myelofibrosis, men kemoterapi kan bremse udviklingen. Alternative behandlinger kan behandle symptomerne på myelofibrosis og gøre patienten mere behageligt.

Urter til anæmi

Anæmi er den primære tegn på myleofibrosis i sin vorden. Jern, folinsyre og vitamin B12 kan hjælpe counter anæmi. Gavnlige urter for anæmi omfatter dong quai, purløg, ensian og mælkebøtte rod, som er alle rige på vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin og jern. Genitan er populære i Europa som en behandling af anæmi. Spis frisk purløg, men de andre urter kan fås i en kapsel, te eller tinktur.

Vitaminer

En undersøgelse foretaget af patologi (hæmatologi Division), College of Medicine, King Saud University, Riyadh, Saudi-Arabien, impliceret D-vitaminmangel som en årsag til myelofibrosis. Det er vigtigt at få nok D-vitamin til at forhindre myelofibrosis, eller til at hjælpe med at administrere efterfølgende betingelser som følge af myelofibrosis, såsom anæmi og trombocytopeni. Vitamin A og K både forbedre effektiviteten af kemoterapi og kan bidrage til en længere levetid. A-vitamin hæmmer væksten af kræftceller. K-vitamin kan hjælpe minimere de toksiske effekter af kemoterapi og øge overlevelsesraten. Vitamin K er især nyttig, når det kombineres med kemoterapi narkotika doxorubicin.

Akupunktur og akupressur

Kemoterapi er en væsentlig komponent i myelofibrosis behandling men kan forårsage ekstreme bivirkninger som diarré, kvalme og træthed. Alternative behandlinger kan hjælpe med at administrere bivirkningerne. Akupressur og akupunktur kan både hjælpe med kvalme og hovedpine. Sibirisk ginseng øger energi-niveauer. Olive bladekstrakt har anti-inflammatoriske egenskaber for smerter og også styrker immunforsvaret. Ingefær har antiemetiske egenskaber. Gøre ingefær te med frisk eller tørret ingefær at afgøre din mave. Bukkehorn er gavnligt at forhindre diarré og også lindrer tarmkanalen. De fleste alternative behandlinger er komplementære med konventionelle behandlinger, men sørg for at din læge kender som urter, du bruger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com