Sådan Budget for katastrofe planlægning

05/06/2011 by admin

Sådan Budget for katastrofe planlægning

Planlægning til uforudsete udgifter såsom katastrofer er afgørende, at alle virksomheder. I de fleste organisationer består budgettet for katastrofe planlægning normalt af to til fire procent af IT-budgettet. Udvikling af budgettet er en tidskrævende proces og kræver omhyggelige detaljer i at du har penge på hånden til at omfatte alle scenarier og uforudsete udgifter. Du bliver nødt til at identificere alle udgifter relateret til din disaster recovery plan, afgøre, hvor midlerne vil komme fra, og oprette en katastrofe opsving Tjekliste for at sikre du dække alle dine baser. I tilfælde af en katastrofe kræver planen gennemførelse at beskytte erhvervslivet og bundlinjen.

Instruktioner

• Identificere alle udgifter i forbindelse med din disaster recovery plan. Sådanne udgifter kan omfatte, men er ikke begrænset til, off-site lagerfaciliteter, utilities, husleje, løn, løn, relaterede vedligeholdelse, software, hardware og uden for rådgivning til både planlægning og gennemførelse. Gennemgå alle data fra de foregående fire år samt tidligere budgetter at bestemme, hvor til at afsætte penge og ressourcer for regnskabsåret katastrofe-planlægning.

• Bestemme alle antagelser at bygge ind i budgettet. Dette omfatter sandsynligvis katastrofer, der kan forekomme som oversvømmelser eller storme og samlede tab din virksomhed vil sandsynligvis lider. Plan for værst (inden for rimelighedens), og budgettet for det.

• Finde ud af, hvor finansieringen for katastrofe planlægning vil komme fra, enten fra virksomhedens hovedkvarter, en bestemt afdeling eller flere kilder. De fleste virksomheder trække midler fra IT-budgettet katastrofe planlægning, fordi meget af den katastrofe opsving planlægning bygger på informationsteknologi. Du skal afgøre, hvor meget af det samlede budget er nødvendig for fortsat drift trods en katastrofe. Være parat til at retfærdiggøre alle udgifter i budgettet.

• Oprette en katastrofe planlægning checkliste for at bestemme, hvor du skal afsætte midler i form af katastrofe planlægning, recovery og business kontinuitet. Denne tjekliste skal skitsere alle budgetmæssige linjeelementer herunder kræves uddannelse, forvaltning, beredskabs- og mange andre. Denne checkliste vil hjælpe dig afslutte budgettet og vide præcis hvilke tal du ser på og hvorfor. Gøre en kvalitet skabelon for at fremskynde processen, og omfatter alle de nødvendige budgetposter.

• Præsentere dit budget til godkendelse til bestyrelsen eller IT-afdelingen, afhængigt af hvordan du har besluttet at finansiere katastrofen planlægningsproces. Forbered dig på at forsvare tal ved at understrege rigtigheden af disaster recovery plan og den kritiske karakter af forretningskontinuitet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com