Virkningen af ingen sygeforsikring

05/23/2011 by admin

Virkningen af ingen sygeforsikring

Ifølge Congressional Budget Office er 56 til 59 millioner amerikanere uden sygesikring. Årsager til manglende sygesikring omfatter arbejde for virksomheder, der ikke tilbyder sygeforsikring, arbejdsløshed og indkomster, der er for lav til at give mere end mad og husly. De negative virkninger på både forbrugere og udbydere af denne store gruppe af uforsikrede borgere omfatter begrænset adgang, dårlige sundhedsresultater og højere omkostninger.

Begrænset adgang

Sygesikring eller mangel på sygesikring afgør en persons adgang til lægehjælp. Personer, der ikke er forsikrede tilbydes ikke den samme vifte af sundhedsydelser som dem, der er, ifølge en "Journal of Healthcare Management" artikel. Mens sådanne rationering af ydelser har en kortsigtet fordel for uforsikrede, idet de ikke vil opbygge medicinsk gæld, kan i det lange løb det negativt påvirker deres helbred. I samfund hvor procentdelen af uforsikrede borgere er lav, kan denne sundhed service rationering have ringe effekt. I områder, hvor mange mennesker er uforsikret, dog kan tjenester til alle forbrugere blive reduceret. Da sygehuse skal behandle alle patienter uanset deres evne til at betale og hospitaler skal have indtægter for at kunne fungere, kan en stor procentdel af uforsikrede forbrugerne tvinge et hospital for at reducere tjenester over hele linjen.

Dårlige sundhedsresultater

Ikke-forsikrede personer kan forsøge at give deres egen sundhedspleje for at undgå udgifter de ved, de ikke har råd til. Ifølge "Journal af Healthcare Management," er personer uden forsikring meget mere tilbøjelige til at forsinke søger lægehjælp, meget mindre tilbøjelige til at fylde recepter, og kun halvt så tilbøjelige til at følge op på behandlingen. Ikke-forsikrede personer er mindre tilbøjelige til at engagere sig i forebyggende sundhedspleje og så tidlig påvisning er ikke muligt. Kroniske sundhedsmæssige betingelser såsom diabetes og hjertesygdom behandles ikke så konsekvent blandt uforsikrede. Ikke-forsikrede personer har tendens til at ikke bruge deres medicin som anvist, overspringelse medicin strække dem, så de holder længere. Ikke-forsikrede personer med alvorlige tilstande er tilbageholdende med at søge behandling, indtil symptomerne er avancerede.

Højere omkostninger

Da uforsikrede ikke søger forebyggelsestjenester så ofte som dem, der har en forsikring, kan deres tilstand være langt mere alvorlige, når de går til hjælp. I sidste ende, dette gør prisen højere end hvis de havde gået til hjælp tidligere. Nogle lav indkomst enkeltpersoner håber at vente til lægehjælp, når de når alderen 65 og blive berettiget til Medicare. Ifølge "Western Journal of Medicine," "i næsten alle tilfælde, uforsikrede rapporterede at de søgte pleje, kun når de havde vedvarende symptomer, der blandede sig med deres daglige liv. Mangel på penge var den primære begrundelse for ikke søger sundhedspleje, og respondenterne rapporteret ofte følelse meget syg, før de søgte pleje."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com