Hvad er faren ved at tage kost piller?

04/23/2011 by admin

Kost piller--såsom Fen-Fen og Dexatrim--har været brugt gennem årene til at tabe sig hurtigt. Slankepiller har været en kilde til kontroverser, fordi de fleste kost piller ikke er godkendt af læger. Slankepiller har været kendt for at permanent skade kroppen. Disse piller er farlige bivirkninger og sammenlignes ofte med amfetamin.

Angst eller nervøsitet

På grund af de høje doser af koffein og ephedra kan diet pills gøre folk føler sig angste og nervøse. Slankepiller kan gøre folk føler som om de bare drak en kop kaffe på grund af den koffeinholdige følelse.

Højt blodtryk

Fordi kost piller øge stofskifte hurtigt, kan de også have en negativ effekt på hjertet. Som følge heraf kan kost piller forårsage forhøjet blodtryk niveauer.

Mave problemer

Slankepiller afbryder kroppens naturlige cyklus og absorberer ikke fedt let. På grund af dette, kan gastrointestinale problemer ske. Diarré, kvalme og opkastning er almindelige bivirkninger forbundet med kost piller.

Hjerteanfald

Folk kunne lider af et hjerteanfald, hvis piller tages for en længere periode. Kost piller kan forårsage en uregelmæssig hjerterytme og øge stofskiftet meget hurtigt, hvilket kunne bidrage til hjertestop.

Sænket immunforsvar

Slankepiller nedbryder kroppen af rette næringsstoffer fra mad. Som følge af mangelfuld næringsstoffer kompromitteret immunsystemet. Mennesker har større risiko for at udvikle bakterielle og virale infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com