Positive aspekter af børnelæger

12/26/2010 by admin

Positive aspekter af børnelæger

En børnelæge er en læge, der har specialiseret sig i medicinsk pleje for børn. Børnelæger i medicinsk skole for fire år efter at tjene deres bacheloruddannelse. Efter medicinsk skole går de igennem en praktikplads og bopæl i mindst tre år. Derefter American Board of Pediatrics skal attestere børnelæge, og børnelæge skal være recertificeret hvert syvende år.

Genetiske sygdomme

En læge, der har specialiseret sig i at arbejde med børn kan mere nemt opdage genetiske sygdomme, der viser sig i barndommen. Ikke alle genetiske sygdomme er indlysende, og test for dem er ikke rutine. For eksempel, cystisk fibrose er en seriøs genetisk lidelse, der ofte begynder ganske enkelt med en forælder, rapportering, et barns hud eller sved er især salt. Dette udvikler sig til hoste og hvæsende vejrtrækning, som en forælder kan misfortolker som en kold. Tidlig indsats er imidlertid afgørende med denne sygdom.

Barnets vækst abnormiteter

En børnelæge er uddannet til at overvåge barnets vækst og gribe ind, når usunde mønstre begynder at dukke op. Børnelæger er også på udkig efter adfærdsmæssige vanskeligheder, udviklingsmæssige forsinkelser og andre tegn på at et barn ikke udvikler en sund krop og sind. For eksempel, kan et barn, der ikke holder hovedet op liggende på maven i en alder af tre måneder udstille tidlige tegn på en udviklingsforstyrrelse; en læge, der ikke specialisere sig i at yde pleje til spædbørn kan ikke genkende dette.

Kroniske tilstande hos børn

Forældre skal administrere nogle tilstande hos børn, såsom earaches og astma, hele barndommen; sådanne forhold kan forsvinde som barnet bliver ældre. Disse betingelser kræver hyppige besøg til en læge, og nogle gange kræver pleje, der tager hensyn til udviklingsstadiet af barnet. En børnelæge støder mange børn hvert år, der lider af disse betingelser og vil være velbevandret i de rigtige behandlinger.

Kontorer designet til børn

Når et barn besøger en læge kontor, kan denne erfaring være skræmmende og skræmmende. I en børnelæge office, barn besøger lægen vil se andre børn og vil sandsynligvis finde legetøj, bøger og indretning, der gøre hende føle sig mere tryg. Disse positive følelser vil gøre lægebesøg mere behageligt for både forældre og børn.

Immunisering tidsplaner

Mange vacciner kræver tre eller fire doser for at være så effektiv som muligt, og den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler, at vacciner gives tidligt i livet at yde beskyttelse til små børn: det anbefaler 25 skud for de første 15 måneder af et barns liv. Børnelæger er bekendt med den komplekse tidsplan anbefales til vaccine administration og er fortrolig med at holde styr på et barn immunisering post.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com