Sådan bruges mælkebøtte til behandling af nyre- og blæresten

12/07/2010 by admin

Sådan bruges mælkebøtte til behandling af nyre- og blæresten

Nyre-og blæresten er normalt lavet af mineralske salte i urinen. Årsager af stenene er normalt ukendt. Passerer de større mellemstore sten kan være ulideligt smertefuld. Desværre, nyre-og blæresten er ofte kronisk, så fokus i behandling for denne tilstand er forebyggelse. En måde at behandle tilbagevendende nyre og blære sten naturligt er med mælkebøtte.

Instruktioner

• Konsultere en læge. Mens de fleste tilfælde af nyre-og blæresten er idiopatisk, eller af ukendt årsag, nogle kan spores til medicinske tilstande, såsom Dents sygdom. Du skal muligvis medicinsk intervention for at forhindre yderligere sten fra udviklingslandene.

• Drikke Mælkebøtte te på en regelmæssig basis. Mælkebøtte er en naturlig diuretikum, der stimulerer urin flow og skyller urinvejene. Diuretika hjælpe med at forhindre nyre og blære sten fra formning ved at vaske ud af urinvejene.

• Tage mælkebøtte kapsler i stedet for receptpligtig vand piller. Med vanddrivende brug er kalium ofte tabt fra kroppen. Mælkebøtten har høje niveauer af kaliumsalte, der modvirker bivirkning, at gøre mælkebøtte et sundere alternativ.

• Bruge en mælkebøtte tinktur, til behandling af tilbagevendende nyre- og blæresten. Tinktur forberedelse koncentrerer sig fordelene ved mælkebøtte så kun små doser er påkrævet. Kigge efter disse tinkturer hos din lokale helsekost butikker eller forberede en selv.

• Tilføje rå mælkebøtteblade til dine salater eller koge dem som en side parabol. Mælkebøtter er udarbejdet meget gerne, sennep greens når kogt. Bare Tilsæt kogende vand, dækning i 5 minutter og tilsæt smør og salt.

Tips & advarsler

  • Spar penge på mælkebøtte tinkturer ved at gøre din egen. Alt du behøver er 100-bevis vodka, en mason krukke og tid. Dække skiveskåret mælkebøtter i vodka og tillade dem at helbrede på et køligt, tørt sted i 8 uger.
  • Mælkebøtte rødder gøre en stor koffein-fri kaffe erstatning. Bare tørre rødder i ovnen, male dem og bruge dem som kaffe.
  • Større nyre og blære sten kan ikke kunne passere naturligt. I et lille antal sager, kan stenene vokse så stor at de blokere urinvejene og kan forårsage toksicitet. I disse tilfælde kan kan et kirurgisk indgreb være den eneste måde at behandle dem.
  • En bivirkning af ved hjælp af mælkebøtte retsmidler er hyppig vandladning. Det er godt for at forhindre dannelsen af nyre-og blæresten, men det kan være ubelejligt. Undgå at bruge mælkebøtte på lange ture eller hvor badeværelser er ikke let tilgængelige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com