Seminar emner for teenage-piger

01/04/2011 by admin

Seminar emner for teenage-piger

Teenagepiger navigerer gennem en forvirrende moderne verden. De kæmper med kropsbillede problemer, stresshåndtering og gruppepres. Moderne samfund og medier give dem besked at være fri med deres krop og seksualitet, men de er ikke givet retningslinjer for at hjælpe dem gøre det på en sund måde. Alle disse aspekter af deres liv kan være svært at håndtere på daglig basis. Seminarer for teen piger giver dem råd i støttende omgivelser omgivet af mennesker, der forstår, hvad de går.

Selvværd og krop spørgsmål

Selvværd er et emne på forkant med mange voksne sind, når de bekymre sig om en teenagepige mental sundhed. Teenagere er i en usikker fase hvor montering er af allerstørste betydning. De er modtagelige for forslag, som venner og kommentarer fra familiemedlemmer. I puberteten, når en pige begynder at tage på i vægt og få sin kvindelig figur, kan hun blive bekymret for hvordan hun ser ud. Forældre bør være særligt omhyggelig med ikke at bemærkning om hendes størrelse, så længe dets i en sund rækkevidde. Seminarer, der dækker selvværd og krop spørgsmål bør gå i detaljer om farerne ved spiseforstyrrelser og urealistiske forventninger angivet af magasiner. Før og efter billeder af digitalt forbedret billeder er en god tilføjelse. Diskussioner bør centrum omkring at skabe selvværd.

Afholdenhed, Dating og Sex Education

Teenage piger føler peer pres både på skolen og fra tv-shows og film, der har seksuelt aktive teenagere. De ved, hvordan de er familie eller kirken forventer dem til at opføre sig men er strid, at de er savnet ud ved at ikke gå med publikum. Det er vigtigt at diskutere seksualundervisning og gå over alle de sunde valgmuligheder, herunder afholdenhed og prævention som p-piller og kondomer.

Sund livsstil

Ud over psykologiske barrierer behandler teenagepiger deres organer ændre fysisk. Menstruation vil introducere fysisk ubehag i modsætning til noget hun er erfaren før. Mens menstruation er tilsløret i seksualundervisning klasser, får piger sjældent en dybdegående forklaring af hvad der sker med hende og hvordan hun kan bekæmpe den. En af de bedste måder er at leve en sund og aktiv livsstil. Endorfiner frigives under motion bekæmpe depression og angst, hormonelle ubalancer indføre. Sund kost hjælper også til at øge selvværd samlet og hjælpe piger opretholde en positiv holdning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com