Alkohol & stof misbrug Centre

12/14/2010 by admin

Mange mennesker søger hjælp for narkotika eller alkohol afhængighed graviterer mod alkohol og medicin misbrug behandlingssteder. Der er mange forskellige typer af behandlingsvirksomheder, lige fra de typer, der behandler afhængighed af dem, der appellerer til folk, der søger bestemte typografier af behandling. Faciliteter kan også variere med alderen på de personer, der søger behandling.

Intensitet

En overvejelse når forske narkotika og alkohol misbrug behandling centre er intensiteten af behandlingen. Der er meget intensive programmer, der er beboelse eller indlæggelse--personer rent faktisk bor på behandlingsvirksomhed samtidig modtager behandling. Der er også dag-behandling faciliteter, hvor du går til for et bestemt antal dage som tre eller syv. Der er ambulant behandling centre, også, hvor enkeltpersoner går til udelukkende for individ og gruppe terapi sessioner et par gange om ugen.

12-trins programmer

Gjort populære gennem Anonyme Alkoholikere, er 12-trins program en velkendt metode til behandling af afhængighed. Mens stadig populære i dag, er det faldet i Unaade med visse medlemmer af Fællesskabets afhængighed behandling. Men mange narkotika og alkohol misbrug behandling centre stadig abonnere på denne metode til behandling. 12-trins program skitserer en fremgangsmåde for narkoman, der ifølge teorien, skal følges udtrykkeligt for at opnå befrielse fra afhængighed. Nogle af skridt involverer indrømme der er et problem og hjælpe andre misbrugere med deres inddrivelser.

12-step alternativer

På grund af modreaktion mod 12-trins programmer tilbyder mange centre alternative metoder til behandling af afhængighed. Mange af disse faciliteter er religion-baseret og tilbyde en spirituel og psykologisk tilgang til at eliminere afhængighed fra narkomaner liv. I modsætning til 12-trins programmer følger disse alternative behandlingsformer ikke den ideologi, at afhængighed er en uhelbredelig sygdom.

Teenagere

Der er forskellige behandlingsformer rettet mod teenagere på grund af de udviklingsmæssige forskelle mellem teenagere og voksne. Mange af behandlingssteder tilbyder ørkenen lejre, som indebærer, at camping og andre udendørs aktiviteter. Der er også kunst terapi narkotika og alkohol afhængighed behandling centre og en kombination af kunst og wilderness camp for teenagere.

Narkotika

Der findes mange forskellige typer af narkotikamisbrug. Behandlinger findes for receptpligtig medicin og opiater såsom heroin, hash og opium, kokain, krystal metamfetamin. Der er behandlingssteder, der vil behandle patienter for nogen af disse stoffer, mens andre Centre specialiseret i en eller flere former for narkotika. Der er også faciliteter, der specialiserer sig i behandling af alkoholisme.

Omkostninger

De fleste private stof- og alkoholmisbrugere behandling centre er dækket af forsikring under en dobbelt diagnose behandling. Det betyder, at byens behandler en individuel for hans eller hendes afhængighed samt den afhængighed underliggende faktorer, såsom social angst eller bipolar lidelse. Uden forsikring, de fleste behandlingssteder er dyre out-of-pocket. De fleste byer har lav-ingen indkomst regering-run behandlingssteder, der kan være af ringe eller ingen omkostninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com