Hvad er fordelene ved Crestor?

12/10/2013 by admin

Crestor er et varemærke for receptpligtig medicin rosuvastatin calcium. Læger ordinere almindeligt Crestor for at sænke kolesterol og triglycerid i blodet hos patienter.

Funktion

Crestor funktioner ved at gøre flere områder på din leveren følsomme over for lav befolkningstæthed liporproteins eller dårlige kolesterol. Dette er gavnlige, fordi leveren er ansvarlig for at nedbryde overskydende kolesterol i blodet.

Effekter

På grund af funktionen af Crestor nedbryder din leveren flere dårlige kolesterol i kroppen, sænke niveauet af fedtstoffet i din blodbanen.

Fordele

Fordi forhøjet kolesteroltal kan tilstoppe jeres arterier, har Crestor potentiale til at forsinke arteriel hærdning, der bidrager til hjertesygdomme, ifølge Mayo Clinic.

Ekspert indsigt

I kliniske FDA undersøgelser offentliggjort på RxList, sænket Crestor LDL niveauer med 45 procent til 63 procent og triglyceridniveauer med 10 procent til 35 procent i en seks-ugers periode.

Overvejelser

Fordi Crestor har potentiale til at medføre føtal skade, er det ikke sikkert at tage stoffet mens du er gravid. Patienter med en anamnese med alkoholmisbrug, nyre eller lever sygdom, hypothyroidism, kramper, elektrolytforstyrrelser, lavt blodtryk eller metaboliske enzym mangel er muligvis ikke sikkert at tage Crestor, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com